Neodoljive dame Horoskopa: Žena Lav je žena iz snova - Žena Rak će vas naučiti šta je ljubav

Ako želite ženu koja je lijepa, dobra i vijerna obratite pažnju na njen horoskopski znak.


Lav: Ako imate dovoljno sreće da upoznate ovu ženu, znajte da će život s njom biti poput bajke. Ovo je žena iz snova, zato je nemojte propustiti! Rođeni pod ovim horoskopskim znakom potrudiće se da svog partnera usreće. Znaju kako priznati svoje greške, ali očekuju isto zauzvrat. 

Obožavaćete je, jer je uvijek tu, nikada vas neće izdati. Ona će vam biti zvijezda vodilja, vaš vjerni pratilac na putovanju, vaš najbolji prijatelj i osoba bez koje ne možete zamisliti svoj život. Ima ogromno srce puno ljubavi. Nije sebična i nije hirovita, naprotiv - uvijek pokušava učiniti nešto lijepo za sve.



Vaša lavica daje ljubav i nježnost, ali isto očekuje i zauzvrat. Zato nikada nemojte zanemariti njena osjećanja, nemojte je uzimati zdravo za gotovo. Ona će to odmah osjetiti! Strijelac: Ako do sada niste bili sa ženom rođenom u znaku Strijelca vi vjerovatno ne znate šta je prava ljubav. 

Život sa ženom rođenom u ovom znaku bi mogao biti prava bajka. Biće ona osoba koja vas razveseli u lošim danima. Ona će u vaš život unijeti samo pozitivu, radost i toplinu. Takva je žena prekrasna majka i odana supruga. Voli kuhati i zna kako učiniti dom ugodnim. 



Uvijek će se brinuti o vama i djeci, štititi i podržavati. Žena rođena pod znakom Strijelca biće vam podrška tokom cijelog vašeg života. Međutim, ona takođe ima svoje standarde i očekivanja. Ona mora znati da i vi cijenite svoju vezu, ljubav i spremni ste na razumne kompromise. 

Zato se pobrinite da ona to osjeća i da je sigurna u vašu odanost. Uz to, za ženu Strijelca je važno biti siguran da je partner spreman na žrtvu - baš kao što to ona čini za njega. Rak: Žena rođena pod ovim horoskopskim znakom vrlo je emotivna i istovremeno vrlo draga, snažna i neustrašiva. 

Potreban joj je muškarac na kojeg se uvijek može osloniti, onaj koji će biti tu kad padne i zatreba joj podrška. Nekoga ko drži riječ i vrlo je odan. Ne skriva svoja osjećanja, već naprotiv - otvoreno će vam pokazati koliko vas voli. U javnosti će biti prava dama i nikada neće učiniti ništa što bi vas osramotilo. Postaće idealna supruga muškarca koji zna voljeti.


Pokreće Blogger.