Predivna lekcija jedne bake: Kad izgubite svoju ljubav nedostajaće vam i njegove mane

 O braku i ljubavnim vezama najviše znaju oni koji imaju najviše "ljubavnog staža". Zato smo prikupili nekoliko loših strana braka prema jednoj genijalnoj baki.


Da bi ste doživjeli najveću moguću ljubav potrebno je da dočekate starost sa svojim partnerom. Početna faza veze je najslađa. Ali po meni, to je samo površinska ljubav. Potrebno je potrošite godine i trudi da bi ste nekoga istinski zavoljeli.

Ono što je po meni najgora stvar u braku, i generalno u svim ljubavnim odnosima, jeste to što ćete poniziti svoju ljubav zbog gluposti. Sto puta ćete opsovati, poželjeti da se rastanete, da odete od njega i da poludite zbog toga koliko nas nervira. 


Kada smo mladi ne cijenimo ono što imamo. Ali onda kada dođete u starost shvatite da vam je malo vremena ostalo. Ako ste bili dovoljno srećni da se udate za muškarca kojeg ste zaista voljeli, ili volite i dalje, morali biste shvatiti da ćete ga jednog dana izgubiti.

U starosti shvatite da ste više pažnje i ljubavi trebali posvetiti svome dragome, progledati kroz prste i prećutati sve ono što vas nervira. Podsjetite se svaki dan kako je život prolazan i kako ćete jednog dana izgubiti jedno drugo, i svi vaši bračni problemi će pasti u drugi plan.


Kada dođete u starost i izgubite svog životnog partnera, biće vam žao što ste proveli toliko trenutaka u ljutnji, što ste bili bijesni na njegove ružne navike i osobine. Često ćete se prisjećati lijepih trenutaka sa njim, zato se potrudite da ih bude sve više. 


Pokreće Blogger.