Ako ste sa pogrešnim muškarcem vaše tijelo bi to moglo pokazati - Uočite 6 signala

Ako ste u vezi sa pogrešnim muškarcem, vaše tijelo bi moglo pokazati nekoliko signala.


1. Manje se smiješite. Ako vaš muškarac ne izmamljuje osmijeh na vaše lice kad ga posmatrate ili kad niste zajedno pa ga se sjetite - to bi mogla biti velika crvena zastavica. Vaš partner bi vas trebao više nasmijavati nego što vas iritira.

2. Gubite samopoštovanje. To se događa kada ste s pogrešnom osobom. On vas navodi da mislite da nemate vrijedost i počinjete vjerovati u to sve više. 3. Emocionalno ste iscrpljeni. Toliko ste fizički i psihološki iscrpljeni da nemate energije ni za šta drugo. Vaše tijelo tako reaguje kada niste zadovoljni svojim životom ili kada ste s pogrešnom osobom. 4. Vaš mozak poriče stvarnost. Ako se često uhvatite kako preispitujete kvalitet vlastite veze onda vjerovatno niste srećni. Vaš mozak je diplomata, navodi vas da preispitujete stvari za koje zna da vam ne pašu. 

5. Zanemarujete sebe. Ne biste trebali mijenjati sebe kako biste zadovoljili potrebe veze ili muškarca. Ne zaboravite na svoje potrebe. Ne gubite svoju ličnost. 6. Napetost mišića. Kada smo zabrinuti ili pod stresom naši mišići su jako napeti i tako dolazi do bolova i ukočenosti. Ako se ovo vama dešava zapitajte se šta uzrokuje stres u vašem tijelu i da li je vaša veza uzrok tome. 7. Anksioznost. Loša veza bi lako mogla dovesti do anksioznosti. U vezi sa pogrešnom osobom često strahujemo kakav će ishod biti, preispitujemo da li smo na dobrom putu i to dovodi do anksioznosti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.