Djevica pronalazi manu u svemu - Bik je jedini u pravu: 5 najiritantnijih znakova Zodijaka

Među 12 horoskopskih znakova, postoji njih nekoliko koji su sposobni iznervirati čovjeka u sekundi


Bik: Ako se u razgovoru sa Bikom nadate demokratiji i ugodnom ćaskanju - grdno ste se prevarili. Bik ima svoje prilično jasne ideje o tome kako svijet funkcioniše i kako bi sve trebalo biti i ako se ne slažete sa njim vi u potpunosti niste u pravu. 

Upamtite da bi uvijek trebalo sve biti onako kako on želi. Ako želite vidjeti pravo lice Bika, kontrirajte mu i biće vam sve jasno. Škorpija: Ako planirate biti u dobrim odnosima sa njima, znajte da Škorpija ima određena očekivanja od vas. 



A ako se ta očekivanja ne ispune, neće imati riječi hvale o vama. Njihova želja za istjerivanjem pravde će vas dovesti do ludila. Ovan: Oni su veoma impulsivni i u razgovoru sa vama se vjerovatno iznerviraju i smire po 20 puta.

Ako im se ne dopadate, otvoreno će vas "peckati" sve dok vas poptuno ne izbace iz takta. Vodolija: Prilikom susreta sa Vodolijom, budite spremni za demonstraciju njene superiornosti. Vodolije vas mogu u sekundi izbaciti iz takta pokušavajući nametnuti njihovo mišljenje i stavove. 



Pogotovo ako se nađe u društvu vatrenih znakova - tu frcaju varnice. Djevica: One su jako zajedljive. Njihovo konstantno žaljenje bi vas moglo načisto izluditi. Još jedna iritantna osobina sa kojom se neće svi znati nositi jeste perfekcionalizam. Djevice će uvijek naći manu u svemu i teško ćete im ugoditi.

Pokreće Blogger.