U ljubavi nema sebičnosti - 8 znakova da muškarcu možda niste prioritet

Ako muškarac nema namjeru da vam dodjeli važnu ulogu u svom životu, to bi ste mogle primjetiti uz pomoć sljedećih 8 znakova.


Daje previše komplimenata.
Svi želimo čuti komplimente od svog partnera. Oni stvaraju samopouzdanje i moć. Ali ako prečesto slušate sladunjave komplimente, njegove namjere možda nisu tako iskrene. Pretjerano komplimentisanje je nešto čime se obično služe manipulatori i narcisi. 

S vama razgovara samo kad on to želi: Danju ne piše i ne zove, ne zanima ga kako je prošao vaš dan. Ali zato uvijek zove kada mu je potreban neko za razgovor. Očigledno je da u sebi ima preveliku dozu sebičnosti. Ne želi da vas vide zajedno. 



Često dolazi sa raznim izgovorima, radije hoće da ostajete kući nego da idete u javnost. Ne poznajete njegove prijatelje. Ako se zaista volite, vjerojatno ćete htjeti upoznati ljude koji najbolje poznaju vašeg partnera. Ali čini se da on uvijek izbjegava vaš susret - to je velika crvena zastava. 

Nikad vam ne govori o svom životu. Ne priča priče o svom djetinjstvu i važnim događajima. Sakrivajući podatke o sebi, takav muškarac jasno pokazuje da vam ne želi dati važnu ulogu u svom životu. Uskoro će vas jednostavno napustiti, a vi nećete ni znati razlog. 



Njegov telefon je uvijek pod njegovim nadzorom. Neće vam dopustiti da mu dodirnete telefon. Ovaj je uređaj poput zabranjenog voća. A u slučaju da ga zamolite da pokaže telefon, on već ima pripremljene izgovore. Sve moraš raditi onako kako on želi. Vaše mišljenje se nikada ne uzima u obzir. 

Napuštate kuću samo kad on to želi. Otkazuje zajedničke planove bez objašnjenja, a istovremeno ste dužni da prilagodite sve svoje lične planove njemu. Stalno se pretvara da je jako zauzet sastancima sa vrlo važnim ljudima. 

S vama nikada ne pravi planove za budućnost, jer zna da vas u svakom trenutku može izbrisati iz svog života. Otvoreno gleda u druge žene i koketira. Muškarac koji vam se stvarno sviđa nikad neće prkosno gledati druge žene, a još manje koketirati sa njima.

Pokreće Blogger.