Nisu ljubav samo strast i emocije: 17 kriterujuma koje bi trebali ispuniti za sreću u vezi

Za sreću u vezi ili braku potreban je prije svega trud, a zati želja da budete srećni i vi, i vaš partner.


Zaljubljene je lako prepoznati, čak i ako ne pokazuju osjećanja. Oni mogu jednostavno da govore ili da ćute, ali ljubav je očigledna. Veoma je bitno u životu naći pravog partnera. Šta se sve podrazumijeva pod pravim partnerom? Tu se ne misli na fizički izgled.

Tu se ne misli ni na neke stereotipe kakav bi ko trebao biti. Svaki čovjek je drugačiji i svakome treba nešto drugačije, ali u nastavku donosimo 17 kriterijuma koje bi trebali ispuniti da dođete do istinske sreće u ljubavi: 1. Poljubite partnera pri dolascima i odlascima, za laku noć, dobro jutro.. 



2. Odgovorite mu na poziv i poruku uvijek, čak i kada ste ljuti. 3. Govorite mu da ga volite, češće. 4. Budite strpljivi. 5. Ne zamjerajte svaki detalj ili sitnicu. 6. Prilikom šetnje, partnera držite za ruku. 7. Uživajte u vašim odnosima. 8. Poklanjajte mu mnogo pažnje. 

9. Napravite mu omiljeni kolač. 10. Grlite svog partnera. 11. Izrazite svoja osjećanja. 12. Vaše probleme rješavajte zajednički. 13. Više putujte. 14. Smijte se zajedno. 15. Podsjetite svog partnera da je predivan. 16. Nikada nemojte zanemariti njegove potrebe. 17. Pričajte i maštajte o zajedničkoj budućnosti.



Ne budite ljuti bez razloga, uživajte u ljubavi i ne dozvolite da vam je neko pokvari. Za dobru vezu ipak su potrebni trud i rad. Ljubav nije samo strast, ljubav nije samo emocija. Ljubav je vrlo duboko shvatanje toga, da te neko dopunjuje. Prisustvo drugog povećava tvoje prisustvo i daje ti slobodu da budeš svoj.

Pokreće Blogger.