Čak i kada ih sudbina rastavi, srodne duše pronalaze put: Predivna priča 80-godišnjeg para

Donosimo priču o nevjerovatnoj ljubavnoj priči, koja potvrđuje da za pravu ljubav nikad nije kasno. 


Razdvojile su ih mnoge godine, ali su se na kraju ipak spojili, i to nakon čak 68 godina. Fred Pol (84) i Florens Harvej (81) su se upoznali prije 68 godina, kada su bili mnogo mladi. Ona je imala 15, a on 18 godina. To je bila prava tinejdžerska ljubav. 

Medjutim, život ih je odveo drugačijim putevima. Pol je morao da se preseli zbog posla u Toronto. Tada tehnologija nije bila dostupna, pa se tako nisu ni čuli. Kada se Pol nakon nekog vremena vratio u rodno mjesto, saznao je da se Florens odselila. 



Nastavili su svoje živote. Oboje su bili u braku sa novim partnerima. Florens je imala petoro djece, a Fred dvoje. Prije odredjenog vremena, Florensin muž je preminuo, kao i Fredova supruga. Florens je preko društvenih mreža saznala za Freda i šta mu se desilo, te mu se javila. 

Fred je bio oduševljen i nije mogao vjerovati da opet čuje Florens. „Znao sam da će nas sudbina kad tad spojiti. Ona je moja prva i nikad ne prežaljena ljubav“, istakao je Fred. Dane su provodili pričajući preko telefona. Jednog dana Florens je iznenadila Freda i posjetila ga u Torontu. 



Vidjeli su se nakon 68 godina. Uživali su provodeći vrijeme zajedno. Nakon samo par dana odlučili su da se vjenčaju. Svi su bili mnogo začudjeni i nisu ih podržavali. Vjenčali su se 8. avgusta, sa malim brojem gostiju, zbog pandemije. Svi su bili mnogo emotivini, nisu do sad doživjeli i vidjeli da se ljudi u tim godinama toliko vole. Florens i Fred uživaju u zajedničkom životu i srećni su kao nikad do sada.

Pokreće Blogger.