Kako prepoznati ženu srećnu u braku: Ako više koluta očima nego što vas ljubi - Negdje griješite

Svaki muškarac bi trebao želiti da mu supruga bude najsretnija na svijetu, ili bi bar trebao težiti tome. 


U nastavku ćete pronaći nekoliko znakova da je vaša žena sretna pored vas. 1. Voli biti u tvojoj blizini: Žena koja voli muškarca neće više vremena provoditi vani sa prijateljicama i drugim ljudima, ona će jasno dati do znanja da voli biti pored vas. 

2. Često se smiješi: Ako se smiješi većinu vremena, tada možete biti sigurni da je sretna. Ako je većinu vremena razdražljiva i hoda po kući sumornog lica, onda najvjerovatnije nije sve kako bi željela. 3. Voli vaše zagrljaje: Kad je zagrlite, a ona se naprosto rastopi - budite sigurni da joj taj zagrljaj jako znači. 



Ako vaša supruga uživa u vašem zagrljaju, nemate zbog čega brinuti. 4. Njeni se poljupci odugovlače: Ovo takođe puno govori. Naravno, svaki poljubac ne bi morao biti maratonski dug, ali trebali bi se često događati. Ako vaša žena više koluta očima nego što vas ljubi - velike su šanse da nije srećna.

5. Voli razgovarati s vama o različitim stvarima. Ako voli razgovarati s vama o onome što se događa u svijetu, filmu koji joj se sviđa ili nečemu o čemu oboje volite raspravljati, uključujući porodične stvari, to znači da se osjeća ugodno s vama. To je dobar znak da je ona u sretnom braku s vama. 



6. Često vam zahvaljuje. Ako činite nešto dobro za nju i ona vam zahvaljuje na tome, to je dobar znak. Pokazivanje zahvalnosti znači da vas ona u potpunosti razumije i cijeni sve napore koje ulažete da je usrećite. Sretne supruge uvijek izražavaju zahvalnost. 

7. Ona kuha vaša omiljena jela: Mnogo je istine u popularnoj izreci "Put do čovjekovog srca je kroz njegov želudac". Srećne žene vole brinuti o svom muškarcu i biti sigurne da je njihov dragi srećan i dobro zbrinut.

Pokreće Blogger.