Sitnice koje bi muškarci željeli da žene rade češće: Pokažite svoju ranjivost, oni vas žele zaštititi

Ako želite da se muškarac osjeća srećno i ispunjeno pored vas, onda češće radite sljedeće stvari: 


1. Stavite glavu na njegova prsa. To mu daje osjećaj muškosti i privrženosti. 2. Ponudite mu masažu. Nakon napornog dana izmasirajte mu leđa ili vrat - to će mu veoma značiti. 3. Zagrlite ga s leđa. Onako bez povoda, priđite polako, zagrlite ga i recite koliko ste zahvalne što ga imate u svom životu. 

4. Javite mu se lijepom porukom kada niste skupa. Napišite mu nešto što će mu izmamiti osmijeh na lice, vi najbolje znate šta bi to moglo biti. 5. Pokažite svoju brižnost. Mnoge žene ne žele pokazati svoju ranjivost pa s time izgledaju hladno i distancirano, i muškarci to ne vole. 



Pokažite da vam je stalo do njega, ne morate se rasipati pred njim ali muškarci vole da se osjećaju kao vaši štićenici. 6. Obratite pažnju na sitnice. Muškarci zaista cijene kada djevojke pokazuju pažnju na razne načine, kao na primjer što ste mu poklonili nešto što je odavno govorio da želi imati. 

7. Održavajte kontakt očima s njim. Ovo je posebno važno u intimnim trenucima. Neka oči pričaju umjesto vas. 8. Pokažite da cijenite njegovo vrijeme. Ne igrajte igre. Flert i zavođenje su zanimljivi, ali ipak nemojte pretjerati u tome. 



9. Pohvalite ga češće. I muškarci imaju komplekse, zato im je važno da njihova žena podiže samopouzdanje i pokazuje koliko vrijede. 10. Budite razigrani s njim. Ne dozvolite da monotonija prevlada vašom vezom. To nije dobro ni za vas, a ni za vašeg muškarca. Pokažite mu koliko ste još maštovite i kreativne.

Pokreće Blogger.