Znaju koliko vrijede i nemaju ljubomorne ispade: 3 dame Zodijaka sa kojima nema drame

Muškarci, ako želite pored sebe ženu koja nije sklona ljubomori obratite pažnju na njen znak Zodijaka.


Spremni ste za zrelu vezu ali se plašite da ćete imati problema sa ljubomornom ženom? U Zodijaku se kriju 3 žene kojima su najvažniji razumijevanje, briga i osjećaj sigurnosti. I sami pokušavaju pokazati ljubav najbolje što mogu i isto to očekuju od svog partnera.

Ljubomora čak i od najjačih veza može napraviti pakao, ove dame to znaju pa bježe od toga. Što se tiče ljubomore, odnosi sa tri žene Zodijaka smatraju se najlakšima i najuspješnijima. Ovan: Počnimo s činjenicom da ljubomora nije svojstvena Ovnu.. 



Ove žene znaju koliko vrijede i uvijek su sigurne u sebe. Njima je važno da dobro izgledaju i da se dobro osjećaju zbog toga puno vremena i truda ulažu u sebe. Njih nećete uhvatiti kako vas špijuniraju i nerviraju se oko ženske osobe koja vas pozdravi na ulici - one imaju pametnijeg posla.

Strijelac: Vrlo je čudno da ove žene koje vole slobodu uopšte i žele vezu. Kad počnu izlaziti s nekim, ne obraćaju pažnju na stvari koje im nisu bitne. Žene rođene pod ovim znakom žive u realnosti i njima nisu svojstvene izmišljene i nepotrebne drame. 



Vodolija: Žene Vodolije znaju da bi izlazak sa ljubomornim muškarcem bio katastrofalan jer i same nisu ljubomorne i ne vole dramatične ispade. One poštuju tuđu slobodu i neće gušiti svog partnera. Nezavisne su i samostalne, a ljubomora je za njih glupa i neprirodna reakcija.



Pokreće Blogger.