Muškarci su obično vjerniji ženama koje su teže osvojili: Mali trikovi iskusnih zavodnica

Da biste muškarca naveli da razmišlja o vama, važno je znati nekoliko jednostavnih stvari a osnovna je da ni jednog muškarca ne zanima žena koja sebi nije zanimljiva. 


Muškarce ne privlači žena koja sebe ne prihvaća u potpunosti, nezadovoljna je sobom i nema hobije. Takve su osobe prazne iznutra i izvana čak i ako izgledaju vrlo atraktivno. Po prirodi je svaki čovjek lovac. Samo 3-5%  muškaraca pristaje na pristupačnu ženu, ostali vole da ih love. 

Oni žele da se potrude oko žene. Imate pravo pokazati muškarcu svoju narav, ali ni u jednom slučaju nemojte biti nametljive. Muškarca koji vam se dopada ne biste trebali pretrpati gomilom pitanja "gdje, kako, s kim, kada?" Muškarci ovo smatraju totalnom ženskom kontrolom, narušavanjem ličnih granica. 



Ne tušite ga svojom prošlošću, ne tražite da se vidite svaki dan, ne otkrivajte mu važne stvari. Ovo će potaknuti muškarca da se zainteresuje za vas. Bez obzira koliko izgarate od želje da ga čujete ili vidite udarite mu na čežnju i pokažite da niste uvijek dostupni. 

Takva taktika stvoriće u čovjeku iluziju nečega misterioznog i to će ga navesti da stalno razmišlja o vama. Isto vrijedi i za izlaske. Ne morate svaki put pristati da se vidite, ponekad slažite da imate obaveza. Pokažite mu da vas ne može dobiti tek tako. 



Glavna stvar je stvoriti iluziju teško osvojive žene. Kad stvorite tu sliku u njegovoj glavi on u budućnosti neće rizikovati da vas izgubi jer zna koliko je bilo teško da vas dobije. Imajte svoj društveni krug, odvojen od muškarca. Takve žene su privlačne muškarcima. Uz to, uvijek ćete imati zanimljive teme razgovora.

Pokreće Blogger.