Muškarac nije dijete da ga učiš svemu: 8 ženskih osobina koje mnogi muškarci ne mogu smisliti

Neke ženske osobine muškarci smatraju jako iritantnima i u većini slučajeva ih odbijaju od žena:


Sumnja: Stalna ljubomora, bijes, provjere SMS-a i telefonskih brojeva tjeraju čovjeka da traži nekoga manje komplikovanog ili nekog ko će imati više povjerenja. Ako svom partneru umjesto toga kažete "Vjerujem u tebe i ti si najbolji!", tada će pozitivan učinak biti nevjerovatan. 

Brbljivost: Muškarci više vole da govore kratko i precizno, dok žene vole blebetati o svemu. Za takve razgovore je najbolje imati prijateljice, a sa muškarcem razgovarajte o bitnim temama, ne o tračevima. Mrzovoljnost: Stalno nezadovoljna žena svojim će ponašanjem prije ili kasnije odbiti muškarca.



Kašnjenje: Muškarci zaista vole tačnost. Iako razumiju da žena kasni zbog uljepšavanja - ne vole čekati. Stoga, ako želite vidjeti voljenu osobu dobrog raspoloženja, nemojte kasniti i nemojte ga tjerati da čeka! Prebacivanje odgovornosti: Prebacivanje svake odgovornosti na muškarca uobičajena je zabluda. 

Ako ste već u vezi ili braku gledajte na vas kao na jedinku, a ne kao pojedince. Forsiranje romantike: Svima su nam poznate one žene koje po cijeli dan kukaju kako ne dobijaju dovoljno ljubavi i pažnje. Takve bi trebale shvatiti da i muškarac ima svoj život i treba mu prostora.



Nesposobnost donošenja odluke: Stalna bespomoćnost žene, čak i u svakodnevnim stvarima, može iritirati muškarca. Ako ne možete odlučiti koju haljinu odabrati, i pritom vršite pritisak na vašeg muškarca - takvi scenariji se obično završavaju velikim svađama.

Pretjerana kontrola: Mnoge žene bi najviše voljele da mogu svog muškarca ponovo naučiti da hoda i priča. To su žene koje od muškarca prave dijete pa mu objašnjava kako da se ponaša, šta da govori i kakve postupke da preduzima. Malo ko će to tolerisati.

Pokreće Blogger.