Žena ne zvoca iz zabave, zvoca jer negdje griješite: Umjesto što je nazivate ludom - Poslušajte je

Da biste potaknuli muškarca da se pomiče na ljestvici karijere, nije dovoljno biti samo brižna supruga i prvorazredna domaćica, već morate postati prijatelj svog odabranika. Prava žena će ga znati posavjetovati i pomoći da promijeni stvari ili shvatanja u kojima griješi. 


Zvocanje može biti korisno za razvoj muškarca, ali samo ako je opravdano i na mjestu. Dakle ako žena ulaže svoju snagu da muškarcu objasni neke stvari koje mu ne ulaze u glavu – to je pozitivno zvocanje. Međutim muškarci ne mogu razlikovati pozitivno zvocanje od negativnog.

Najveća mana kod mnogih muškaraca je to što oni isključuju svoj mozak čim žena kreće da „blebeće“, kako oni to vole žargonski reći, i zapravo neće ni da poslušaju šta priča. U tom slučaju muškarac smatra da žena na taj način liječi svoje frustracije a ona čini baš suprotno - želi im pomoći.



Sa pozitivnim zvocanjem žena se trudi da promijeni stvari u kojima griješi, a muškarac koji takvo "zvocanje" posluša i pokuša primjeniti ono što mu se govori može dogurati daleko. Takve žene su pravi dragulji za muškarce. 

Naravno, postoji i druga strana priče gdje žena stvarno blebeće u prazno i to je negativno zvocanje. To zvocanje dovodi muškarca do ludila i ne dozvoljava mu da napreduje ni u jednoj sveri života. Takva žena nastoji preuzeti svu inicijativu u rješavanju bilo kakvih problema, muškarcu ne daje moć izbora i ponaša se agresivno.



Kada žena kritikuje muškarca do te mjere da ga počne ponižavati i kao osobu, onda to dovodi do teških posljedica u njihovom odnosu. Čovjek se nakon takvih napada počinje povlačiti u sebe, postavljajući čvrsti zid hladne tišine što nikome ne treba. Dakle pouka je sledeća: Žene koristite pozitivno zvocanje, a muškarci - slušajte takve žene više!

Pokreće Blogger.