Horoskopski miljenici: 5 predivnih osobina Vage zbog kojih joj mnogi zavide

Vage su jako hvaljene u Zodijaku. Njih krasi nekoliko predivnih osobina koje ih čine tako posebnima:


1. Smirenost: Vaga je horoskopski znak koji istinski zna uživati u životu i pronaći ljepotu i dobrotu u svemu. Uživaju u lijepim stvarima jer Venera ih je obdarila žudnjom za ljepotom. 2. Društvenost: Oni se mogu sprijateljiti i sa najzatvorenijim tipovima ikada.

Vaga se samo treba nasmiješiti, a drugi će rado učiniti sve što zatraži. Vage se mogu zahvaliti svom zračnom elementu na društvenosti, zbog njega su lagane, susretljive i vesele u bilo kojim okolnostima. 3. Analitičko razmišljanje: Dijagrami, strelice i krugovi - svašta se odvija u glavi Vage kada razmišlja. 



Sposobni su predvidjeti sve ishode i uvijek imaju plan s gomilom mogućih rezervnih rješenja. Venerini štićenici shvataju suštinu problema i ne propuštaju detalje - zbog toga je mnogo genija rođeno baš u ovom znaku. 4. Diplomacija: Srednje ime Vage je kompromis. 

Da Vaga će pristati na kompromis u većini slučajeva, ali neće dozvoliti da drugi to iskoriste. Vaga nije naivna. Predstavnici ovog zračnog elementa okreću svaku raspravu u svoju korist. Čak ni svađa sa njima nije naporna jer su poštene i racionalne.



5. Šarm: Da, to su pravi šarmeri. Vage su preslatke bilo kad i bilo gdje, čak i ako se na važan sastanak pojave u staroj majici i japankama svi će obratiti više pažnje na njihovu predivnu energiju. Za njihovu ljepotu i šarm je takođe zaslužna Venera.

Pokreće Blogger.