Mnoge žene ne znaju za koga se udaju: Kad birate muškarca imajte na umu 4 bitne stvari

Imajte na umu 4 upozorenja pri odabiru muškarca koja mogu povećati šanse za sretan zajednički život.


1. Vrijeđanje i ponižavanje: Ako tražite dobrog muškarca sa kojim ćete provesti život onda bolje bježite od onih koji vas vrijeđaju. Oni mogu reći da će se promijeniti, a vi možda mislite da će se to desiti - ali u većini slučajeva to se nikad ne ostvari. 

2. Eksplozivna priroda je ogroman znak upozorenja. Najvažnije je zapamtiti da ti izljevi bijesa u početku možda neće biti usmjereni na vas. Stoga biste trebali pažljivo posmatrati kako se vaš partner ponaša prema drugim ljudima u uznemirujućim situacijama. 



3: Laganje o velikim stvarima: Svi lažu ponekad (na primjer na pitanje "Da li me ove hlače čine debelim?"). Neiskren odnos partnera prema vama može, zapravo, sve pokvariti. Laže o tome gdje je i s kim je bio i šta je radio. Sumnjivi telefonski pozivi i takve stvari su dobar pokazatelj da on nije iskren u vezi. 

Povjerenje je vrlo krhka stvar: kad se izgubi, vrlo ga je teško vratiti. Možete pokušati zaboraviti na ove stvari, ali vaša sumnja i dalje neće proći. 4: Sarkazam i zadirkivanje: Problem ove dvije navike je taj što osoba često kaže da je to "iz šale". A kad se zauzvrat naljutite, optužuju vas da nemate smisla za humor.  


Obratite pažnju na takvo ponašanje. Neko ko tvrdoglavo daje sarkastične i kritičke primjedbe na sve oko sebe, najvjerovatnije, ne može u potpunosti funkcionisati u svijetu oko sebe. Zadirkivanje je vrlo opasno. Podrugljivo ponašanje ponižava drugu osobu. 

Čak i ako je predstavljeno kao šala, ovo ponašanje je znak upozorenja, jer zaista obezvrijeđuje ličnost druge osobe. Ponekad se ljubav i brak čine nevjerovatno teškim za održati, ali uz malo truda sve se može. Problem je što mnogi ljudi donose pogrešnu odluku u odabiru partnera i zbog toga pate godinama. 

Pokreće Blogger.