Astro prognoza Pavela Globe za Novembar: Blizance očekuje period sreće

Donosimo vam astrološku prognozu čuvenog astrologa Pavela Globe za novembar 2020. godine. 


Ovan: Ovnovi će imati turbulentni period. Sukob sa šefom može dovesti do promjene radnog mjesta. Pavel Globa vjeruje da će sve promjene biti na bolje. Stoga se nemojte uzrujavati zbog privremenih poteškoća. Ovnovi trebaju biti pažljiviji prema vlastitom zdravlju. Zanemarivanje signala koje vam tijelo šalje može dovesti do komplikacija. 

Bik: Pavel Globa Biku preporučuje da se brine o svojoj finansijskoj dobrobiti. Predstavnici znaka aktivno će raditi, ali neće moći zakrpiti rupe u budžetu. Marljivi Bikovi će pronaći rješenje za probleme. Krajem mjeseca dobićete zanimljiv prijedlog zahvaljujući kojem ćete napuniti džepove.



Blizanci: Dok će se predstavnici drugih znakova zodijaka boriti s poteškoćama, Blizanci će imati period potpune sreće. Uspješan niz predviđen je na poslu i u ličnom životu. Čak će i kolege biti oduševljeni vašim postignućima. 

Rak: Astrolog savjetuje Rakovima da predahnu i ne prepuštaju se osjećajima. Na poslu će biti mirno razdoblje. Pavel Globa preporučuje usmjeravanje sve energije na samorazvoj. Lav: Lavovi bi trebali analizirati svoje greške i donijeti ispravne zaključke. Astrolog preporučuje da više vremena trošite na porodične poslove. Ne zaboravite da vaši voljeni trebaju pažnju. 



Djevice: Djevice koje su zaposlene mogu očekivati unapređenje. Pavel Globa preporučuje da se ne miješate u sumnjive poslove. Na kraju jeseni, Djevice trebaju dovesti svoj fizički izgled u red. Vaga: Novembar za predstavnike znaka biće povoljan period. Samci će imati razne mogućnosti za romantičnu vezu. Na poslu mogu očekivati povećanje plate. 

Škorpija: U novembru predstavnici znaka trebaju biti suzdržaniji u komunikaciji s ljudima oko sebe, jer u suprotnom, svojom razdražljivošću, rizikuju puno problema i sukoba. Što se tiče radnog područja, ne očekuju se posebne promjene u njemu. 

Strijelac: U novembru će predstavnici znaka osjetiti nevjerovatan umor. Astrolog preporučuje odmor i uspostavljanju energetske ravnoteže. Slobodno vrijeme provodite sa porodicom. Jarčevi: U životu Jarca mogu se dogoditi događaji koji će vam promjeniti pogled na svijet. Svijest o potrebi za promjenom može navesti Jarčeve da promijene posao ili mjesto boravka. 

Vodolije: Iznenadićete okolinu bahatošću i sebičnošću, što inače nisu vaše osobine. Ovo ponašanje će biti povezano s poslovnim problemima. Sredinom mjeseca situacija se normalizuje. Vodolije postepeno shvataju da im treba pomoć prijatelja i porodice. 

Ribe: Krajem jeseni osjetićete potrebu da budete sami. Horoskop Pavela Globe za novembar 2020. godine preporučuje odlazak na odmor. Na poslu se u tom periodu neće dogoditi ništa specijalno, pa možete uzeti vremena za odmor. Šefovi će sigurno cijeniti marljivost svojih podređenih.

Pokreće Blogger.