Znakovi Zodijaka koji su pametniji nego što mislite: Bikove bolje ne pokušavajte nasamariti

Neki znakovi horoskopa su ranjiviji od drugih, pa je njima teško prići i osvojiti njihovo srce. Oni imaju dobar instinkt i oprezni su zbog čega ćete ih teško povrijediti.


Bik: Prije nego što stupi u odnos sa bilo kim Bik prvo sve dobro isprovjerava. Vrlo su oprezni u tome s kim se petljaju i ne žele da im se pojavi bilo šta što će ih iznenaditi na loš način. Međutim, čak i ako neko izgleda dobro na papiru, to nije garancija da će ih Bik prigrliti u svoj život.

Ribe: One mogu biti pesimistične i ne ulaze brzo u nove veze. Oni su osjetljivi umjetnički tipovi, pa ponekad radije usmjeravaju svoju energiju na provjeravanje partnera nego što se emotivno prepuštaju. Ribe neće pokazati svoja osjećanja sve dok ne budu u potpunosti sigurni u partnera.



Jarac: Jarčevi imaju tendenciju da budu pretjerano oprezni u skoro svemu. Oni znaju da nisu svi takvi kako izgledaju, i otkrivaju sve što mogu o nekome prije nego što s njima stupe u bilo kakve odnose, poslovne ili ljubavne. Ponekad može potrajati dosta vremena dok ne izvrše svoju procjenu.

Djevica: Djevice vjeruju da ako pažljivo razmislite o stvarima prije nego što nešto poduzmete, ishod je bolji. Nije da Djevice očekuje savršenstvo (dobro, možda malo), one jednostavno ne žele da budu nespremne. Radije bi upoznale potencijalnog partnera unaprijed prije nego što naprave prvi korak prema vezi.



Rak: Može se činiti kao da je Rak pretjerano oprezan, ali njihov je moto "zašto liječiti kad možemo spriječiti". Mrze donošenje pogrešne odluke i žaljenje koje dolazi s tim, čak i ako to znači propuštanje prave ljubavi.

Pokreće Blogger.