Pravom muškarcu će biti dovoljna jedna žena za sve: A budali bi bilo malo i njih 100

Ne možemo nazvati pravim muškarcima one koji su navikli trčati za svakom suknjom i dekolteom.


Takvi muškarci moraju odrasti i shvatiti da veze nisu samo zabava, već i obaveza. Iskra koja se ugasila u vezi često se može ponovno zapaliti. Nije uvijek jedino rješenje da se rastanemo, već da se potrudimo zadržati ljubav. Samo pravi muškarac može shvatiti da mu je u životu dovoljna jedna žena.

Morate je prihvatiti takvu kakva jeste i voljeti njene mane. U zdravoj vezi partneri se ne trude promijeniti jedni druge, već rastu zajedno. Životni partner je osoba koja zna da niste savršeni, ali to ga ne sprečava da vas uopšte prihvati takvog kakvi jeste.



Važno je biti u stanju saosjećati i pronaći kompromis. Svi imamo svoje negativne strane, ali morate naučiti živjeti s njima. Ni sami niste savršeni, pa zaboravite na ideju pronalaska savršene osobe. Bolje se potrudite upoznati nekoga s čijim manama možete koegzistirati.

Ako niste spremni voljeti nekoga tokom njegovih teških vremena, onda ne zaslužujete da ga volite u njegovim najboljim trenucima. Svaka veza ima svoje uspone i padove, a vi ne zaslužujete partnerove najbolje strane ako se ne možete nositi s njihovim najgorima.



Važno je da možete računati da će vas vaša druga polovica podržavati u teškim vremenima. Važno je da u potpunosti vjerujete voljenoj osobi kako biste sebi mogli dopustiti da budete s njom. Budite iskreni i otvoreni s partnerom, podijelite s njima svoje brige, sretne trenutke i svoje strahove.

To je jedini način na koji možete znati želite li biti zajedno ili ne. Zdrava veza je kada razumijete svog partnera, kada osjećate da imate jedno drugo. Nađite nekoga ko će postati ljubav vašeg života i istinski ga cijenite - svaki dan! Pravom muškarcu je dovoljna jedna žena za sve, a budali će biti malo i njih 100.

Pokreće Blogger.