Šifra Mlada i Luda: "Testirala sam vjernost muža i postala mu ljubavnica - Muškarci su tako naivni"

Vjerujem da je svaka zaljubljena žena bila u iskušenju da provjeri vjernost svog muškarca. Neke od nas samo razmišljaju o tome dok se druge zaista puste u takvu pustolovinu. Ja sam jedna od tih koji su poželjele da testiraju svog muža i vide stvari iz nekog drugog ugla.


Tokom svog odrastanja i zaljubljivanja u razne profile muškaraca  shvatila sam da čovjek kada se zaljubi do ušiju zapravo se ne zaljubi u osobu takvu kakva je zapravo, nego se zaljubi u osobu kakvom je on vidi (dobro nam je poznato da je ljubav slijepa). 

Tražila sam način da testiram ljubav svog supruga. Razmišljala sam da otvorim novi profil na društvenim mrežama ali vjerujem da je danas lako primjetiti kad je profil lažan, a pritom nisam imala vremena ni volje da prikupljam fotografije i informacije neke "random" djevojke.



Zato sam se, vođena tom teorijom "ljubav je slijepa" odlučila na nešto sasvim drugačije. Kupila sam novi broj, upalila telefon i instalirala Viber. Pronašla sam na internetu sliku zavodljive plavuše, za koju sam vjerovala da će se svidjeti mom mužu i postavila je za glavnu sliku vibera. Ime sam postavila kao: "Mlada i Luda".

E sad dolazi ono najbolje - nagrada za nas žene koje smo odlični slušaoci i uvijek pomno pamtimo riječi svojih muškaraca; Sjetila sam se da su mog muža često greškom zvali i pitali da li su dobili Mobil Šop, jer je njegov broj navodno davno korišten za servisiranje mobitela, a koji već dugo ne radi.



Naredne večeri izašli smo u obližnji restoran i fino se proveli. Kada smo se vratili kući uzela sam drugi mobitel i ponijela ga sa sobom u kupatilo gdje sam se navodno "tuširala". Poslala sam mu"slučajnu" poruku na viberu gdje sam napisala: "Pozdrav, da li sam dobila Mobil Šop?".

Ne mogu vam opisati koliko sam se uzbuđeno osjećala u tom trenutku. To je bio pomješan osjećaj iščekivanja, straha i želje da ne odgovori ništa. Vidjela sam da je pregledao poruku i nestrpljivo čekala odgovor. Nakon 10 minuta poviknuo je na vrata "Pa dobro hoćeš li ikada završiti, čekam te u spavaćoj sobi".

U tom trenutku sam se trznula kao da sam uhvaćena u nekom teškom krivičnom djelu, ali bila sam presrećna jer nije ništa odgovorio već je mene čekao da se poigramo u spavaćoj sobi. Osjećala sam se poput zaljubljene klinke jer sam pored sebe imala muškarca koji ne odgovara na poruke druge žene. Ali to kao da mi nije bilo dovoljno željela sam da nastavim dalje da ga testiram.

Naredni dan imali smo žestoku svađu oko njegovih roditelja i pošto smo se povukli svako u različitu sobu odlučila sam da iskoristim priliku i javim mu se dok je ogorčen na mene i na cijeli svijet oko sebe. Poslala sam tri upitnika s obzirom da nije odgovorio na prethodnu poruku.

Ovaj put je odgovorio: "Nije, pogriješili ste broj". Na šta sam ja odgovorila "Ah šteta baš sam se ponadala da je tako lijep serviser" jer je za na viberuza glavnu sliku stavio sebe, gdje je skockan i dotjeran u odjelu. Na moju žalost nastavio je da odgovara: "Pa za takvu ljepoticu rado bih postao serivser za mobitele". Nisam mogla da vjerujem svojim očima.

Pitam se... Zar je jedna svađa dovoljna da potrčiš u naručje drugoj ženi? Zar su muškarci toliko primitivni? Odlučila sam da nastavim da se dopisujem sa njim i vidim dokle je spreman ići i tako sam postala "ljubavnica svog muža". Nakon toga se svašta izdešavalo. 

Mnogi misle da je glupost na ovaj način provjeravati muškarca ali ako ste zainteresovani za nastavak priče - pišite u komentar.

Pokreće Blogger.