"Sa minićima privlačite pogrešne muškarce": Savjeti blogerke kako privući pravog

Anna Bey, koja živi u Londonu osnovala je online program ' Škola bogatstva '. Ova 32-godišnjakinja objašnjava ženama kako da privuku muškarce, bogataše i kako da izgledaju savršeno. 


Ana inače naplaćuje dobru sumu novca za svoje kurseve ali je odlučila podjeliti par savjeta sa svim ženama. Ona je iskreno priznala da je izlazila sa raznim muškarcima i da je naučila šta ih najviše privlači. Prvo i osnovno što muškarce odbija to je kad žena previše vremena provodi na telefonu.

Ovo su najbolji savjeti Anna Bey za osvajanje pravog muškarca: Nosite lak, bogataši stvarno ne vole kad nemate sređene nokte. Oni žele nekakav lak, pa makar ružičasit ili bež. Obucite se elegantno. Ponašajte se ženstveno. Naučite se šminkati otmjeno. 



Uvijek savjetujem da se šminkate, eksperimentišete i zabavljate sa vašim izgledom, ali pobrinite se da ne izgleda kao da se previše trudite. Zaista je tako jednostavno. ” To se pravilo odnosi i na odjeću, pri čemu je Anna rekla da bi se žene trebale „oblačiti konzervativnije, malo elegantnije.

 „Oblačeći miniće sa dubokim dekolteom ostavljate pogrešnu sliku". To nije otmjeno ni elegantno i to privlači pogrešne muškarce. Obucite se elegantno i pričajte kao dama. Anna je rekla da bogati muškarci mrze psovke, agresivnost i govor kočijaša. 



Rekla je: "Pazite da ne govorite prostački. "Svi muškarci žele biti muževni, i ugađati svojim damama, kupovati poklone ali ne vole žene koje traže stvari od njih" Posljednje što bi žene trebale izbjegavati po svaku cijenu je traženje novca od muškarca. 



Pokreće Blogger.