Ljubavna astro analiza: Parovi Zodijaka koji se privlače fizički ali odbijaju karakterno

Koji se horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi? Astrologija donosi odgovor na to pitanje.


Ovan i Bik: Često se kaže da se suprotnosti privlače. Ponekad je to tačno, ali ne u ovoj kombinaciji. Bik voli stabilnost i samopouzdanje dok Ovan neprestano traži nove načine za zabavu. Oboje su izuzetno tvrdoglavi i braniće svoje stavove do posljednjeg daha, tako da će svađe biti dio njihovog života. 

Jarac i Blizanci: Jarčevi su konzervativni i proračunati dok su Blizanci previše raštrkani i vjetroviti. Iako, ponekad par uspije savladati sve prepreke, teško pronalaze ravnotežu jer kada Jarac shvati da se Blizanci vole odlutati, a Blizanci moraju prihvatiti konzervativizam Jarca. 



Rak i Vodolija: Oboje su emotivni i ljubazni. Ali što se tiče veza, Vodelije žele negdje izaći, prošetati, "družiti se" sa drugima, a Rakovi više vole ostati kod kuće. Štaviše, Rakovi mogu početi sumnjati u odanost Vodolije i vrlo lako postati ljubomorni. 

Lav i Djevica: Savršeni su jedno za drugo, kao partneri u projektu, ali čim dođe do ozbiljne veze, sve jednostavno pođe po zlu. Ne mogu naći zajednički jezik. Djevice su dovoljno samostalne i neće Lavovima stalno govoriti da ih vole, a upravo takvu pažnju Lavovi žele. 



Vaga i Ribe: Ovi znakovi imaju puno zajedničkih interesa. Ali oni su neodlučni i često sumnjičavi. I Ribe i Vage su avanturističnog duha, brzo se mogu umoriti od veze. Strijelac i Škorpija: Ovo je vrlo eksplozivan savez. Par će se suočiti s vječnim skandalima i nesporazumima. 

Opasna ćud Škorpije definitivno neće pomoći u izglađivanju odnosa. Imajte na umu da to ne znači da ovi znakovi nikada ne mogu biti u sretnoj vezi. Ovo je sve relativno. Ali u većini slučajeva je tim parovima teže pronaći zajednički jezik.

Pokreće Blogger.