Poruka muškarcima: „Oni koji se hvale sa koliko su žena bili nisu frajeri, već nezreli klinci“

Odrastanje je divan proces sa kojim se mnogi ne mogu pomirti. Pa sa tim danas imamo klinačke muškarce koji sebi nisu dozvolili da odrastu u zrelog muškarca već se ponašaju kao obično derište.


Upoznala sam ja dosta takvih. Imaju oko 25 godina. Završili su fakultete, imaju zaposlenje i hobije ali i dalje ne znaju odrasti. Ali ono što je najfascinantnije jeste to što im je glavna tema ko je sa koliko cura/žena spavao. Neki bi rekli pa mladi su još, nezreli – neka pričaju o tome!

Ma ko je mlad i nezreo? Muškarci sa 25 godina su nekada imali po troje djece, brinuli se o šestočlanoj porodici, išli na bojna polja i zarađivali prave par. To nisu klinci! To su odrasli muškarci koji sebi nisu dozvolili da sazriju. Zaglavili su u klinačkom dobu kada je bilo popularno hvaliti se time.



Njemu je samo to u glavi, kako će biti sa više žena, što ih više izmjeni to je veći frajer. A njegovi prijatelji ga slušaju sa oduševljenjem: Wow bio si sa njih tri za jednu noć... pa si zavadio najbolje drugarice jer si bio sa obe... pa si bježao od nečijeg muža jer te je uhvatio sa ženom... Evo aplauz za tebe! Zar stvarno nemate ništa korisnije raditi u svom životu?

Hajde navedite mi ime jednog velikog naučnika ili uspješnog čovjeka koji je učinio mnogo dobrog za našu planetu da se tako ponašao? Da mu se svijet vrtio oko toga sa koliko će žena spavati i kako će to sve slatko ispričati svojim prijateljima? Pa ne postoji. Pametni ljudi se fokusiraju na bitne stvari.



Pametni muškarci znaju da trebaju doprnijeti ovom svijetu, da je to glavna svrha. A ne da trče za ženama kako bi se mnogli pohvaliti svojim prijateljima koji su primitivniji od njega. Istraživanja su dokazala da muškarac koji mijenja žene i ne može se skrasiti ima kompleks niže vrijednosti.

Nesiguran je i iskompleksiran. Tako da sledeći put kad se budete hvalili drugima koliko ste žena imali juče ili u proteklih mjesec dana sjetite se da tako samo pokazujete koliko ste iskompleksirani, nesigurni i nesposobni da ostvarite ili održite vezu.

Pokreće Blogger.