Za dame sa stilom: 5 trendi stvarčica bi svaka žena trebala imati u ormaru ove sezone

Trendovi su nešto sa čim je teško biti u koraku, prvenstveno zato što se mijenjaju gotovo iz mjeseca u mjesec. Premda slijepo praćenje trendova ubija dobar stil, ponekad nije loše provjeriti što ćemo ipak  nositi naredne sezone jer ćemo ih vjerovatno gledati posvuda. 


1. Džemperi u krem boji: To je jedan od najdugovječnijih trendova u posljednjih nekoliko sezona koji naprosto ne zastarjeva. Ove jednobojne i neutralne odjevne predmete lako je kombinovati sa ostalim odjevnim predmetima i na svima izgledaju sjajno.

Ne plašite se eksperimentisati s različitim nijansama ovog neutralnog tona - isprobajte pijesak, devu ili čak senf boju. 2. Žuti dugi kaputi: Uljepšajte i najhladnije dane u jednom od ovih sunčanih kaputa. Žuta je hrabra i živahna nijansa i zasigurno će se mnogi okretati za vama.



Laskajte nijansi različitih tonova, ili je potresite bijelom dolčevitom i smeđim čizmama. Postoji mnogo načina kako ovaj komad da iskombinujete! 3. Tigrov print: Svake sezone dolazi novi životinjski print koji je popularan - ove sezone ćemo poludjeti za tigrastim uzorkom.

Ovaj funky i svježi print sjajan je način da oživite jednobojnu odjeću bez pretjerivanja. Kombinacija crne i toplo smeđe boje savršeno će odgovarati jesenjim danima. Zabavite se malo s ovim trendom; to je jednostavan način da osvježite svoj izgled. 4. Lanac ogrlice u kombinaciji sa obruč naušnicama:



Ove klasične opcije nakita su bezvremenskog dizajna i rade sa svakom vrstom odjeće. Odlučite se za zlato ili srebro za tradicionalni osjećaj ili unesite malo boje u svoj nakit? Ovu kombinaciju možete nositi u svim prilikama. 5. Sako i kaput sa pojasom: Vjerovatno već od proljeća svagdje viđate kaput sa pojasom.

Pojasi su neko vrijeme bili zapostavljeni ali sada se vraćaju na velika vrata, zbog toga nosimo sakoe i kapute sa pojasom. Pored toga što su jako trendi oni će učiniti da izgledate elegantno i profesionalno...

Pokreće Blogger.