Poznati astrolog izdvaja tri posebna znaka Zodijaka: "Oni mogu sve"

Juna Davitašvili, koja je bila ruski pisac i astrolog identifikovala je tri jedinstvena znaka zodijačkog kruga, koji imaju veliki potencijal da ostvare ono što žele. 


Borbeni i uspješni Ovan: Život predstavnika ovog znaka je poput tobogana - takav je njihov karakter, kad žele sve - dobiju sve. Ovan ima jednu vrlo važnu osobinu sa kojom pobjeđuje sve - potpunu spremnost za bilo kakav ishod i sposobnost da se žrtvuje zbog cilja.

Nema svaki zodijaka takve prednosti, jer predstavnici ovog znaka pobjeđuju u mnogim "bitkama". Uz to, oni su surovo iskreni, sposobni za korištenje mnogih promišljenih i zanimljivih tehnika za osvajanje novih ciljeva. Definitivno vam neće biti dosadno s njima.



Predatorski i optimistični Lav: Lavovi su opasni grabežljivci koji su u stanju loviti i dugo čekati zgodan trenutak da napadnu svoj plijen. Razmišljaju o svakom svom koraku, a život im je prepun strategija. Njihova igra može biti teška za jednostavnog laika, a cilj može izgledati potpuno nedostižan.

Međutim, za Lava uopšte ništa nije nemoguće - imaju ogromno strpljenje za sve, mogu čekati godinama i jasno iskoristiti svaki trenutak u svoju korist. Ali ako negdje pogriješe - oni to uzimaju zdravo za gotovo, ne odustaju od ciljeva i razmišljaju o novim strategijama. Ovom taktikom može osvojiti svijet!



Zamišljene i efikasne Ribe: Prema Džuni Davitašvili, ovaj znak se ne cijeni dovoljno. Činjenica je da Ribe, šutljive po prirodi, brzo pronađu svoje mjesto u novom timu, naviknu se lako na sve i rijetko ulaze u sporove ili sukobe. Bez trošenja energije na nepotrebne spletke, predstavnici ovog znaka glatko se kreću prema cilju.

Pokreće Blogger.