Ženski znakovi Zodijaka na koje muškarci lako padaju: Djevica pokupila sve simpatije

Nekoliko dama u horoskopu važe za prave zavodnice jer lako osvajaju muškarce svojim šarmom.


3. mjesto - Vaga:  Izuzetno ženstvena, ona je istovremeno pametna, elokventna i aktivna. Jednom kada se nađe u teškoj situaciji, Vaga može pronaći rješenje bez problema i ponašati se poput prave dame. Vrijedi napomenuti da su žene rođene pod ovim znakom poznate po svojoj ljepoti i nježnoj koži.

Ima sofisticirane manire, odijeva se graciozno, nosi lagani parfem, voli skupi nakit i pokušava se okružiti luksuzom, ali istovremeno ima sjajan smisao za humor i oštra je na riječima. Od muškarca traži da je obezbjeđen - kako finansijski tako i u svakom smislu.



Vage više vole kreativne ljude -  njih privlače glumci, pjevači, pisci, umjetnici, muzičari, a ne biznismeni. 2. mjesto - Vodolija:  Žena Vodolija ima velike zahtjeve koje ne nastoji potcijeniti, a ona inzistira na tome da je njen ljubavnik tretira s dužnim poštovanjem.

Ona je senzualna i vrlo inteligentna. Vodolija voli zabave, osjeća se sjajno kao kraljica u društvu i uvijek je spremna prihvatiti poziv za druženje od nekoga ko joj se sviđa. Ne zna kako lagati jer ne želi biti lažljivac. 1. mjesto - Djevica: Djevica je na vrhu ocjena zavodljivih žena.



Emotivna je kao i druge dame, ali zna dobro upravljati svojim osjećajima. Njene unutrašnje težnje gotovo se uvijek čuvaju u tajnosti. Sebe nosi ozbiljno i dostojanstveno. Takva je tajanstvena Djevica. Muškarce osvaja svojim šarmom.

Pokreće Blogger.