Ljubav dolazi kad se najamanje nadaš: 7 znakova da bi uskoro mogli doživjeti novu ljubav

Ljubav ne dolazi kada je dozivamo. Ljubav nas uči strpljenju i zato dolazi kad se najmanje očekuje. Donosimo neke od znakova koji bi mogli pokazati da ste na dobrom putu da upoznate novu ljubav.


1. Više ne pokušavate graditi odnose s pogrešnim ljudima. Kad konačno budete spremni upoznati onog "pravog", dogodiće se pomak unutar vas. Tada ćete odlično znati kakva vam osoba treba a kakva ne. Ponekad se hemija ljubavi ne manifestuje odmah, već nakon nekog vremena.

I tada počnete osjećati da vas privlači osoba o kojoj nikada niste razmišljali u ovom kontekstu. Dovoljno je čudno da se "ona" pojavljuje baš kad stvarno razumijemo koga trebamo. 2. Živite u skladu sa sobom. Ako vam je Univerzum unaprijed odredio susret sa srodnom dušom, konačno osjećate da ste sami sa sobom postigli mir.



Prestajete obraćati pažnju na prošlost, što naravno ljudi oko vas primjećuju. 3. Došli ste do zaključka da nijedan od vaših bivših nije bio dobar. Možda zvuči čudno, ali propala veza može biti znak da vam svemir pokušava pomoći. 4. Iznova i iznova nailazite na istu osobu.

Ako stalno nailazite na istu osobu ili ako vaša porodica i prijatelji neprestano spominju tu osobu, onda se to ne događa bez razloga. Život vas gura prema onoj destinaciji gdje biste trebali biti. 5. Stalno sanjate istu osobu. Ako u snu stalno vidite istu osobu, stranca ili nekoga koga ste već upoznali, to nije bezveze.



Moguće je da podsvijest pokušava da vam privuče pažnju na to. 6. Stalno se susrećete sa slučajnostima. Ništa nije slučajno, ako malo bolje razmislite shvatićete da se sa vremenom sve posloži na svoje mjesto, a to se ne može desiti nasumičnim tokom.

7. Kada ste upoznali svoju osobu, to i sami osjetite. Ponekad sretnete nekoga i shvatite da je on "taj pravi". To se ne može dogoditi odmah, nekima je potrebno malo vremena da shvate. Ono što je bitno jeste da se u prisustvu takve osobe osjećate najsigurnije na svijetu.

Pokreće Blogger.