Prava ljubav uvijek nađe svoj put: 20 ljubavnih poruka koje mogu uljepšati svačiji dan

Donosimo 20 romantičnih, a opet jednostavnih ljubavnih izjava koje bi mogle upaliti vatru u svačijem srcu. Ljudi širom svijeta su podjelili svoje omiljene ljubavne izjave.


1. Hajde da ostarimo zajedno. 2. Ti si moj slatki dom u kojem bih mogao živjeti zauvijek. 3. Sve što mi treba u životu to si samo ti, i niko drugi. 4. Bilo gdje da sam sa tobom to je moje omiljeno mjesto.  5. Shvataš li uopšte koliko si nevjerojatan za mene?

6. Čekaću tebe uvijek, jer iskreno ne želim nikoga više. 7. Ti si prva stvar na koju pomislim ujutro kad se budim i naveče kada liježem. Sad je 2 sata ujutro, a ja ležim u krevetu i razmišljam o nama. 8. Tvoj parfem je najljepši miris na svijetu. 9. Tvoje su oči remek djelo u koje ne mogu prestati gledati."



10. Mogao bih zapaliti vatru od onoga što osjećam prema tebi. 11. Obožavam kako se osjećam dok sam kraj tebe. 12. Nadam se da to nikad nećeš zaboraviti. Ponekad te gledam i pitam se kako sam najsrećniji čovjek na svijetu. 13. Kada bi neko zapalio sve oko tebe, ne bih dozvolio da te vatra dodirne.

14. Čak i da nas rastave na dugi niz godina, ja bih i dalje mislio samo na tebe. 15. Zaspao sam sinoć sa željom da te poljubim i probudio sam se jutros sa istim osjećajem. 16. Ti si moje najteže zbogom. Svaki put kad se razdvojimo osjetim ogromnu prazninu. 17. Ti si moj partner u zločinu.



18. Sve najljepše ljubavne pjesme su namjenjene samo tebi.  19. Naše zajedničko vrijeme je nešto najljepše što sam doživio u životu. 20. Tvoj zagrljaj je moje sretno utočište. Kada me zagrliš imam osjećaj da sve brige i problemi nestaju. 

Pokreće Blogger.