Najvjerniji znakovi Zodijaka prema astrologiji: Rakovi na samom vrhu ljestvice

Nisu svi ljudi na planeti varalice, kao što mnogi misle, postoje i dobri i pošteni ljubavni partneri.


Prečesto se fokusiramo na preljube i to može biti opasno u vezi, jer tragamo za problemima tamo gdje ih možda i nema. Varanje je poput ovisnosti: što više varate, više tonete u to i teško se vraćate na pravi put. Ali srećom postoje znakovi Zodijaka za koje astrologija kaže da ne padaju pod uticaj preljube, a to su sledeći znakovi:

Rak: Sve dok je voljen i dok ispunjavate njegove potrebe - Rak će biti vjeran. Važno im je da osjete da su potrebni svom partneru i da dobijaju 100% posvećenosti bez izgovora. Rak je tip osobe koji voli porodični život i to će mu uvijek biti na prvom mjestu.



Škorpije: O njima se svašta govori, a većinom u negativnom smislu. Zbog toga je malo poznato da su Škorpije vjerne, ali sve dok je i njihov partner vjeran, ništa više ili manje. Koliko dadnete toliko ćete i dobiti. Škorpije su veliki pobornici pravde zbog toga vjerovatno nikome neće ni oprostiti prevaru.

Jarac: On je poznat po svojoj mirnoj naravi i velikoj privrženosti koju rado pokazuje svom partneru. Kada uđe u ozbiljne godine Jarac će radije vrijeme provoditi u udobnosti svog doma nego u izlascima sa društvom. Ako ga volite svm srcem zauzvrat ćete dobiti istu dozu ljubavi i pažnje.



Bik: Kod Bikova je problem to što su oni uvijek ti koji budu prevareni, dok oni to skoro nikada neće učiniti. Bik je na samom vrhu najodanijih i najpoštenijih znakova Zodijaka koji se maksimalno posvećuju svom ljubavnom partneru i to ih čini pravim alfa muškarcima.

Pokreće Blogger.