Kakvi su muškarci u ljubavi na osnovu znaka Zodijaka: Blizanac mnogo priča a malo daje

Kakav je muškarac u vezi gledajući na njegov horoskopski znak, objašnjava nam astrologija.


Ovan (21. marta - 19. aprila): Ovan nikada ne priznaje da je pogrešio. Ako nešto učini pogrešno ili vas povrijedi, on to samo okreće na vas ili se šali oko toga. Budući da je impulsivan (na loš način), čini puno grešaka i teško priznaje da ih je načinio.

Bik (20. aprila - 20. maja): Bik za sebe misli da je najjači i najbolji. Ta njegova osobina mu se često zna obiti o glavu jer iritira druge ljude i ne dopušta da mu neko pomogne čak i kada mu to zaista treba. Njegova tvrdoglavost ide do te mjere da često neće ni otići doktoru kad ga nešto zaista boli.



Blizanci (21. maja - 20. juna) Blizanci vole mnogo da pričaju a malo da rade. Kad ga zamolite da uradi nešto što mu nije po volji uvijek nađe jadan izgovor. Plaši se da uđe u nevolju i zbog toga ne preduzima nikakve rizike čak i kad bi mu to moglo donijeti dobre stvari. Rak (21. juni - 22. jula:) Rak vodi dobru igru, ali možda se neće truditi mnogo da zadrži ženu. Obično ima poteškoća da pronađe i zadrži dobre stvari oko sebe.

Lav (23. jula - 22. avgusta) Lav te spusti kad se podigneš jer ne voli da je neko iznad njega. Vi ćete se radovati što napredujete u svojoj karijeri ali on vas pokušava ubjediti da je vaše samopouzdanje zaista samo prenapuhani ego. Umjesto da se hvalite sa svojim postignućima prijateljima, on čini da se osjećate kao gubitnik.



Djevica (23. avgusta - 22. septembra) Djevici je potrebna vječnost da odgovori na vaše poruke i pozive. Sasvim je jasno da joj niste prioritet. Vaga (23. septembra - 22. oktobra) Vaga se neće obavezati ni na šta, čak ni na nešto bezazleno poput izlaska s prijateljima. Zato ne očekujte mnogo posvećenosti ako ste u vezi sa jednom Vagom.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Očito je da ne želi trošiti energiju upoznavajući druge ljude u vašem životu. Iskreno odbija upoznati vaše roditelje, kao da će to učiniti da se stvari čine ozbiljnijima, a on bježi od toga. Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Strijelac se šali čak i previše. Kad god nešto ozbiljno smislite, on se našali. Uvijek se šali, čak i kad je to potpuno neprimjereno.

Jarac (22. decembra - 19. januara): On ne radi ništa, ali vi radite po cijeli dan i još se očekuje da pripremite večeru i poslužite ga? Da Jarac će očekivati od žene da bude domaćica iz šezdesetih. Vodolija (20. januara - 18. februara):Vodolija lako pronalazi drugu zanimaciju koja mu postaje opsesija i lako zanemari svoju ljepšu polovinu u vezi. Zato se nemojte iznenaditi ako vidite da non stop igra video igrice a na vas ne obraća pažnju.

Ribe (19. februara - 20. marta) On je odrastao čovjek ali još uvijek ne zna kako funkcionišu kućanski aparati, veš mašine i sušilice jer je ubjeđen da je to samo posao za ženu. Moderrne žene bi mogle imati problema sa ovim znakom Zodijaka.

Pokreće Blogger.