Ja sam ona budala koja ostaje sa mužem koji je vara - Ali imam dobar razlog

Niko ne bi trebao osuđivati nečiji život ili nečije postupke, jer svako živi onako kako zna i kako je navikao. Tako je i ova priča naišla na mnogobrojne uvrede i osude zbog žene koja trpi preljubnika.


Za početak, mislim da je jako važno da znate tu činjenicu... moj muž je istinski dobra osoba. On je dobar čovjek. On je lijepo ljudsko biće. On je promišljen, tih i vrlo praktičan. Vrlo je pragmatičan i uživa u najjednostavnijim užicima. Ja ga toliko volim da mu prelazim i preko preljuba i  ne mogu zamisliti život bez njega.

Ima samo tu manu što je ženskaroš. Zaljubljivao se u žene čak i za vrijeme našeg braka. Prije mnogo godina rizikovao je naš brak zbog veoma mlade žene.Kada sam saznala za tu aferu priznao mi je sve a ja sam mu oprostila. Prema onom što mi je on ispričao, bio je očaran njome.



Bila je poslovna dama. Nosila košulje, sakoe i suknje. Nosila je štikle i bila je vrlo uspravna i kruta djevojka. Otišli su na večeru i piće. Kaže da su imali hemiju koju nijedno od njih nije moglo ignorisati. Ispričao mi je koliko je bila oštra i energična.

Čak je otišao toliko daleko da mi je rekao da je imao odličan odnos sa njom u krevetu. Kad god mi ispriča ovu priču, jednostavno ne mogu da joj ne zavidim i ludim. Priznajem, željela sam ga napustiti ali nisam mogla bez njega. Bila sam svjesna da je efekat koji je imala na njega bio nevjerovatan, i ja sam željela da budem takva.



Trudila sam se maksimalno oko njega ali uvijek bih pronašla nove poruke i nove dokaze nevjere. Kao da nikad neću biti dovoljna. Vidjela sam mnogo žena u njegovom životu za sve te godine koliko smo moj muž i ja zajedno. Mnogi će reći da sam budala što ostajem sa njim, ali svatite da sam i ja bila u ulozi ljubavnice.

Bila sam mu ljjubavnica dok je bi u prvom braku, i uvijek sam znala da ću proći isto kao i njegova bivša žena ako se uzmemo. Kažu da vrijeme posloži stvari na svoje mjesto, nadam se da će učiniti da imam svog muža samo za sebe. Do tada ću pustiti da bude srećan, ma šta god bilo neophodno za to i biti ona budala koja ostaje sa mužem koji je vara.

Pokreće Blogger.