Čime osvajaju znakovi Zodijaka: Škorpija osvaja dominantim pogledom a Lav poklonima

Ako ne želite pasti na šarm Škorpije onda ih ne gledajte direktno u oči jer bi mogli pasti za čas posla.


Ovan: Ovan je oduvijek smatran vrlo strastvenim zavodnikom u kojeg se drugi lako zaljubljuju. Nemaju problem da otvoreno izražavaju svoja osećanja, nestrpljivi su i ne mogu čekati. Najčešće osvajaju svojim zavodničkim pogledom kojem skoro da niko ne može odoliti.

Bik: Ako želite vezu sa Bikom, budite spremni osjetiti svu snagu njegove tehnike zavođenja. Oni vole koristiti nešto ukusno u svojim ljubavnim igrama, tako da se ne iznenadite ako na krevetu zateknete čokoladu i jagode. Blizanci: Oni više vole da se inteligentno upoznaju i provode sate razgovarajući o bilo čemu.



U ljubavnim stvarima njihove misli okupirane su čulnim maštarijama. Uživaju u analiziranju odnosa, tako da mogu lako shvatiti šta vam se sviđa. Rak: On ima vrlo razvijen osećaj dodira, pa će vas definitivno maziti kad god mu se za to ukaže prilika. Ljubav u njegovom razumijevanju znači emocionalnu privrženost.

Lav: Sa svojim Lavom često ćete provoditi vrijeme u hotelima s 5 zvjezdica, ležeći na najudobnijem krevetu na svijetu uz čašu najskupljeg šampanjca. Djevica: Ljudi rođeni pod ovim znakom su perfekcionisti, te stoga očekuju i žele primiti samo ono najbolje. Isto to možete očekivati od nje.



Vaga: Vole ugoditi ljudima i učiniti da se oni osjećaju željenim. Toliko su romantični da možete steži utisak da pretjeruju. Vaga ima prilično visoke standarde. Škorpija: Imaju dominantan pogled, pa ih nemojte gledati u oči ako niste sigurni da želite biti s njima.

Škorpije gotovo uvijek imaju neku vrstu fetiša, a takođe vole ostvariti svoje fantazije. Strijelac: Oni su prilično smiješni i dobronamjerni ljudi. Osvajaju neodoljivim šarmom, ako ste imali Strijelca za partnera onda znate o čemu govorimo. Jarac: Oni ljubav shvataju vrlo ozbiljno i vjeruju da u tim stvarima igri i zabavi nema mjesta.

Osvajaju svojim čvrstim karakterom, baš poput Don Žuana. Vodolija: U ljubavnim stvarima Vodolija je potpuno nepredvidiva. Zavode svojim seksipilom. Riba: Ribe osvajaju svojom otvorenošću. Ako ispunjavate sve fantazije Riba, vrlo brzo bi se mogli pronaći u mat poziciji, vezani za krevet sa ružičastim lisicama.

Pokreće Blogger.