Ženske osobine od kojih većina muškaraca bježi: Ako ste uvijek dostupni mogao bi izgubiti želju

Nakon razgovora s mojim muškim prijateljima, identificirao sam 8 vrsta žena od kojih rado bježe.


1. Prekomjerna samopouzdanje. Takve žene odmah jasno stavljaju do znanja da su s neba na zemlju sišle ne iz interesa. 2. Prekomjerno usavršavanje. Ovo je još jedna karakteristika koja tjera muškarce od žena - njihova pretjerana sofisticiranost. Većina muškaraca, sa svojom ljubavlju prema jednostavnim zemaljskim stvarima, osjećaće se kao "crna ovca" u čoporu sofisticiranih stvari..

3. Prekomjerna "ispravnost": Takve žene, čim ih bolje upoznate, počinju da se opterećuju svojom ispravnošću. Ne pije kap alkohola, ne puši, odlazi u krevet tačno u 23:00, radi jogu ... Muškarce odbija ta rutina. 4. Manična želja za vjenčanjem: Takve žene mogu se odmah prepoznati po pričama o porodičnim vrijednostima, o tome koliko je važno izgraditi svoje „porodično gnezdo“.



Shvatite, žene, nismo protiv "porodičnih gnijezda", ali uz vašu nestrpljivost i nespremnost da se događaji razvijaju sami". 5. Traži sponzora: Nijedan normalan muškarac ne bi dopustio ženi da plaća večeru ili taksi na prvom sastanku. Ali gotovo svi muškarci su "smrznuti" kada žena pomisli da je to gotovo glavna misija muškarca - da plati i plati.

6. Želja da okružite muškarca potpunom pažnjom: Genetski, gotovo svaki čovjek ima maničnu želju da bude slobodan. U principu, spreman je dati svoju slobodu jedino ženi koju će voljeti, ali žena koja mu je uvijek dostupna i stalno ga spopada mogla bi lako i ostati bez njega.



7. Srednjoškolski učitelj: Takve žene možemo prepoznati čak i po načinu njihovog odijevanja. Najvjerojatnije je ovo strogo poslovno odijelo, pa čak i ako je "ležerno", to ni u kojem slučaju ne bi trebalo naglašavati njenu seksualnost. Ona je hodajuća enciklopedija i ima svoje mišljenje o svemu.

8. Prevelika opsesija vašim izgledom: Dan je podijeljen na dva dijela - prije salona i nakon salona. Šta dobijamo na izlazu? Nježno tijelo, savršena koža, ali praznina iznutra ... Toliko su je zanosile vanjske ljepote da je zaboravila na najvažniju, unutarnju. Naravno da muškarce privlače dobro njegovane žene, ALI ... to nije dovoljno za dugoročnu vezu.

Aleksandar Radionov.

Pokreće Blogger.