"Uvijek bih radije izabrao stariju ženu od mlađe djevojke" - Muškarac objašnjava zašto

Kako kažu, mlađe je slađe, ali neki muškarci ipak više cijene kvalitete zrele žene, tako je i ovaj muškarac objasnio zašto uvijek radije bira ženu stariju od 30 godina nego neku mlađu.


1. Pozitivne promjene u izgledu: Zaista su evidentne pozitivne promjene. Pogotovo na licu. Da, zrele žene imaju poneku boru, ali to je ne čini neprivlačnom, baš naprotiv, one pokazuju njenu zrelost i inteligenciju! 2. Možete naglasiti svoju ljepotu:  Ranije ste sa studentskim honorarnim radom mogli priuštiti maksimalno novu majicu.

Dok žene u zrelim godinama imaju sve mogućnosti da održavaju svoj ormar i prate trendove.. Sve o čemu ste sanjali! 3. Nezavisnost od roditelja: Zrela žena više ne mora od nikoga tražiti novac, ne mora pitati za dozvolu i može raditi sve što poželi! Nije li to divno!



4. Ljudi oko njih postaju adekvatniji: Zrela žena može biti odlična inspiracija svakom muškarcu i može ga pogurati u pravom smjeru. 5. Sposobnost kritičke procjene ljudi: Žene starije od 30 godina imaju odličnu sposobnost procjene... od bezazlenih stvari pa do procjene ličnosti - malo kad pogriješe.

6. Život je postao mirniji: Zrele žene su pronašle svoj zen, ne strahuju od bezveznih sitnica, poput prvog sastanka, poslovnih sastanaka i sličnih događaja! 7. Pravite manje grešaka i lako rješavate nevolje: Ne, ne želim reći da ste sa 30 godina imuni od grešaka. Ali čak ni na najosnovnijem poslu, dvadesetogodišnjak i 30-godišnjak nisu uporedivi u pogledu efikasnosti.



8. Ljubav je postala bolja: Zrele žene se ne ustručavaju muškarcu pokazati šta im se dopada a šta ne, zato je ljubav sa njima mnogo opuštenija i mnogo zanimljivija. Manje su stidljive i lako preuzimaju inicijativu. Više se ne plaše biti ono što zaista jesu.

9. Poštovanje: Sada niste samo lijepa lutka. Znate kako napraviti nešto bolje od drugih. I to je nešto se samo poboljšava s vremenom. Ranije ste imali samo ljepotu, ali sada i poštovanje. Vau! 10. Nema mnogo histerisanja: Mlade djevojke često histerišu i bez razloga dok su zrel žene prizemljene i staložene. Zato ću uvijek izabrati onu od 35 radije nego onu od 20 godina.

Pokreće Blogger.