Džordž Kluni o životu: "Najveći uspjeh jednog čovjeka jeste da ima djecu"

Sastavili smo ovu nevjerovatnu kolekciju najboljih citata George Clooney svih vremena:


1. "Neuspjesi su beskrajno poučniji od uspjeha." 2. „Nikada zaista ne naučiš puno od toga slušajući samog sebe.“ 3. "Umjetnost ima različite oblike, ali predstavlja nešto što je u svima nama osnovno - našu historiju." 4. "Za mene je definicija patriota neko ko će stalno dovoditi u pitanje vladu."

5. Kako čovjek stari tako živi jednostavnije, i sve čini jednostavnije. 6. "Nekako mi je ugodno što starim jer je to svakako bolja opcije od one druge, a to je da me nema" 7. „Dobra je stvar kad nađete nekoga da voli. Još bolje ako ste čekali cijeli život. "



9. „Kada prvi put započnete neki rad, samo ste sretni što možete dobiti posao, bilo koji posao. Kako vrijeme prolazi, ili idete naprijed ili zaustavite se. 11. ”Kad muškarac pogodi 40 godina, uloge se tek počinju odvijati. A za žene se to ne događa. Smatram da je to vrlo zabrinjavajuće pitanje. "

 12. "Najteže je pokušati ne ispraviti sve na Internetu." 13. "Jednostavna istina je da svako ima svoje mišljenje, svako ima pravo da ga izrazi, a trebalo bi i ako želi." 14. "Imati Oscara na vašem nadgrobnom spomeniku je sjajna stvar." 15. „Ne radi se o vikendu otvaranja. Riječ je o karijeri, izgradnji seta filmova na koje ste ponosni. “



16. „90 odsto filmova je prilično osrednje, ali imaju ugrađenu publiku i otvoreni su na 3.000 ekrana.“ 17. "Direktori su kapetani broda, a vaš je posao vodećeg glumca da se pobrinete da ostatak ekipe to shvati radeći sve što kaže." 18. "Moguće je da od dobrog scenarija napravim loš film, ali dobar film ne mogu da napravim iz lošeg scenarija."

19. ”Kad ste mladi, vjerujete u to kada vam ljudi kažu koliko ste dobri. A to je opasnost, udišete. Svi će vam reći - vi ste genijalac, što niste, a ako to shvatite, to ćete i učiniti. ". 20. "Glupo je pokušavati izgledati mlađe jer tada izgledate pogrešno". 21. Postoje dvije opcije, da gledate druge kako odlaze i obrnuto, da drugi gledaju kako vi odlazite sa ovog svijeta. 22. Najveći uspjeh jednog čovjeka jeste da ima djecu.

Pokreće Blogger.