Istraživanja pokazuju: Način na koji muškarac piše bi mogao pokazati da li je vjeran

Da li ste obratili pozornost na način na koji vam muškarac piše? Ako niste možda biste trebali.


Ako ste započeli da se "viđate" s nekim u toku karantina, verovatno ste uzbuđeni što ćete ga uskoro videti i uživo. Međutim, kao i bilo koja druga forma onlajn dejtinga, uvek postoji šansa da budete prevareni. Naime, catfishing je engleski termin koji znači lažni identitet na društvenim mrežama, koji ciljno traži žrtvu zloupotrebe ili prevare.

Sa portala Metro su razgovarali sa Lili Valford, bihejviorologom kojoj je uska struka pomaganje klijenata u onlajn dejtingu, pa im ukazuje na trenutke koji mogu voditi do toga da su žrtva prevare. Ne znate šta želite Ovo može zvučati čudno, i više je problem koji se bazira na vas, ali ako ne znate šta želite kod partnera, u riziku ste da budete žrtva manipulacije.Imajte jasne želje o tome za kakvim odnosom tragate pre nego što se upustite u onlajn dejting. Ovo vam može pomoći da izbegnete toksičnu, neodgovarajuću vezu – ističe Valford. Ne želi video poziv Uobičajena pojava je da osoba s kojom komunicirate izmišlja izgovore kako ne bi porazgovarala s vama putem video poziva, što može ukazivati na prevaru.

Pokušajte s video pozivom čim se osetite prijatno za to. Iskreni ljudi će biti voljni da vam pokažu da su realna osoba – kaže Valford. Obratite pažnju da li na fotografijama gledaju u objektiv, da li nose naočare za sunce, da li pokrivaju lice na neki način... Ovo može značiti da su prevrtljivi i da nešto skrivaju – smatra Valford. Ponekad vam je znak da neko nije dobra osoba ravno ispred nosa, ali vi to ne vidite. Obratite pažnju na podatke iz njegove biografije. - Ako samo traži zabavu i "ne želi ništa ozbiljno", nemojte misliti da ga možete promeniti – napominje Valford. - Kad vam neko pokaže kakav je zapravo, verujte im prvi put – jednom je rekla Maja Anđelu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.