Horoskop za mjesec Jun: Divne promjene bi mogle zadesiti Ovnove

Horoskop prognoza za mjesec Jun 2020-te godine, šta nam to zvijezde najavljuju za ovaj mjesec?


OVAN: Ako želite promene, lepa vest je da ćete ih ovog meseca iskusiti iz prve ruke. Ako ne volite promene već volite da živite neki ustaljeni ritam koji vam niko ne može poremetiti, onda je loša vest za vas da će promene ipak doći zato što ovako više ne ide. Neke stvari ne funkcionišu i to vrlo dobro znate, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rešenje, samo odlažete neizbežno i činite sebi medveđu uslugu.

BIK: Ciljeve pravite na duži rok umesto na kraći i to je generalno dobra stvar, ali ipak morate te veće ciljeve da podelite na nekoliko manjih, i da ih ostvarujete jedan po jedan. U suprotnom ćete se osećati zarobljeno i nećete moći da se koncentrišete na toliko mnogo faktora odjednom, i sagorećete pre ili kasnije.



BLIZANCI: Drago vam je što ste se odlučili za karijeru koja vam dozvoljava da upoznajete nove ljude i da vam nikada nije dosadno. Ispunjeni ste na svim poljima i srećni ste što imate kvalitetne osobe za kolege gde nema sujete, nema ljubomore i svi se lepo slažete. Sve funkcioniše besprekorno a to je rezultat zajedničkog truda i jedne dobre poslovne klime koja se ne može poremetiti. 

RAK: Nije vreme za nove poslovne saradnje, i postojeće vam oduzimaju mnogo vremena tako da neće biti u prilici da sve držite pod kontrolom ako proširite svoj krug poslovanja. Bolje je da idete na kvalitet nego na kvantitet, to se isplati dugoročno zato što izgrađujete poslovne kontakte i kvalitetne odnose sa partnerima iz vaše branše, i na taj način stičete reputaciju i dobar odnos sa svima. 



LAV: Novo radno mesto vam izuzetno prija, čak i više nego što ste očekivali. Plašili ste se da će ovaj novi ambijent biti prevelika nepoznanica za vas, ali ste se no uklopili i društvo i kolege su sličnih shvatanja tako da se lepo slažete i možete zajedno kvalitetno da organizujete i rasporedite svoje radne zadatke. Nadate se da će kvalitetni međuljudski odnosi da se održe što duže i da će tako biti i ubuduće.

DEVICA: Situacija na poslu može biti i bolja, ali vam generalno okruženje prija zato što ste u kontaktu sa osobama koje su slične vama i koje žele isto što i vi – da imaju redovna primanja i da nakon završenog radnog vremena imaju slobodno vreme za odmor i za kontakte sa prijateljima i porodicom. Ne želite da vam ceo život prođe na poslu.

VAGA: Ne volite svoj posao i ne znate kako da se izvučete iz ove situacije koja za vas predstavlja pravi pakao. Trenutno nema izlaza ali da li će ga uskoro biti to niko ne može da vam kaže. Morate da budete hrabri i da istrpite novonastalu situaciju što duže možete.

ŠKORPIJA: Nezadovoljan klijent je nešto što nikako ne želite da vidite, ali se dešava i to, hteli vi to ili ne, i koliko god se trudili da svakome udovoljite i da svaki poslovni suradnik bude zadovoljan vašom poslovnom sposobnošću, uvek će se naći neko ko iz nekog razloga nije zadovoljan vašim poslovnim rezultatima i to morate da prihvatite pre ili kasnije.

STRELAC: Neke poslovne kontakte ne možete večno da ostvarujete, ljudi se menjaju, napreduju ili žele da se oprobaju u nekim drugim stvarima, to je deo poslovnog sveta i tu ne treba uplitati neka lična osećanja. Posao je posao, a privatni život je privatni život, te dve stvari morate da razgraničite ako želite da uspete u izgrađivanju karijere.

JARAC: Imate pravo da se ne slažete sa nekim kolegama bez obzira što su oni na toj poziciji gde jesu mnogo duže od vas. Uvek treba da kažete svoje mišljenje i to je ono što razdvaja kvalitetne radnike od onih koji se samo trude da se provuku i da klimaju glavom na sve što nadređeni kažu. Budite uvek iskreni, ali i odmereni.

VODOLIJA: Nije vreme za raspravu na poslu sada kada vas toliko novih projekata čeka. Dokumentacija mora da bude završena na vreme ako mislite da sve protekne u najboljem redu i bez zastoja. Rasprave i svađe će samo da otežaju celokupnu situaciju i zato je bitno da svi budete smireni i složni, i da težite ostvarenju zajedničkih ciljeva za što kraće vreme.

RIBE: Očekujte neke poteškoće kada je reč o poslovnim idejama i njihovoj primeni u praksi. Mislili ste da će sve to ići glatko ali ipak u praksi nikada nije kao u teoriji, uvek se nešto ispreči i pokvari vaše planove. Gubici su očekivani, ali od vas zavisi da li će oni biti u većoj ili manjoj meri. Ako smatrate da ne možete sami da se izborite sa gubicima, potražite pomoć i podršku od kolega.

Pokreće Blogger.