Šta učiniti kad vas neko izda - Velika lekcija Al Paćina

Jedan od najvećih i najcjenjenijih glumaca holivuda jeste Al Paćino koji je glumio u brojnim filmovima.


Legendarne izjave Al Paćina se citiraju vrlo često, a ono što je rekao o izdaji bliskih osoba bi trebalo shvatiti ozbiljno. "Izdaja je sastavni deo života. Roditelji napuštaju svoju decu, oni koji su se kleli na večnu ljubav preko noći postanu ravnodušni, muž ostavi ženu.

Sve ove situacije su deo životnog puta", kaže on. "Kada nas neko povredi važno je zapamtiti: To se nije dogodilo zato što smo mi krivi ili smo učinili nešto pogrešno. Kad pada kiša ne krivimo sebe, zatvorimo prozore i čekamo da loše vreme prođe."Čim ovo shvatite, postaćete imuni i mentalno jači. Ovim stavom bi trebalo češće da se vodimo. Ljudi previše vremena provode u traženju krivice u sebi, a to ne pomaže ni najmanje. Kako odgovoriti kada vas neko izda i povredi? Ne nakupljajte negativnu energiju.

Ne tražite objašnjenje i ne produbljujte raspravu. Rešenje je mnogo jednostavnije, evo kako to glumac objašnjava. "Ne trošim vreme na ljude koji su me povredili. Ne okrećem se za njima i ne razmišljam preterano o tim situacijama.Nemam vremena da mrzim one koji mene mrze, previše sam zauzet onima koji me vole." Čim je čovek stariji i mudriji sve manje ima želju da se raspravlja o nebitnim stvarima. Jednostavno ima želju ustati, poželeti sve najbolje i otići.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.