Kako testirati muškarca da li vas istinski voli: Postavite mu nekoliko pitanja

Ako želite testirati ljubav svog partnera, iz znatiželje ili iz zabave sada to možete učiniti uz par pitanja.


Zaljubljivanje je divna stvar koju svi dožive u nekom trenutku. Međutim, kada je reč o muškarcima i zaljubljivanju i zaljubljenosti, cela situacija može biti pomalo zbunjujuća. Oni često “šalju” signale koje je, u velikom broju slučajeva, prilično teško rastumačiti. Ipak, pogledajte neke od sigurnih znakova koji pokazuju da je muškarac zaljubljen.

On voli da provodi vreme s tobom: Umesto da izlazi sa drugovima, da li želi da provodi vrijeme s tobom? Umesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, da li je odlučio da provede vreme s tobom upražnjavajući tvoj hobi? Da li ti stalno govori kako voli da provodi vreme s tobom?Navedene i slične situacije siguran su znak da je zaljubljen u tebe. Provodi dosta vremena u razgovoru s tobom: Muškarci ne vole da “razgovaraju o svemu” kada su uznemireni. Neki od njih ne vole da pričaju uopšte. Međutim, kada “nađu” ženu sa kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu.

Štaviše, takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je s tobom, ako ti priča o stvarima koje mu predstavljaju problem, to znači da ti veruje. Samim tim, zaljubljen je u tebe. Ne ponaša se kao da te kontroliše: Kada se muškarac ponaša kao da te kontroliše, to nije ljubav.To je opsesija. S druge strane, ako se on ponaša kao da te ne kontoliše i kaže ti da se slaže sa svime što radiš (osim izlazaka sa drugim muškarcima) to znači da on ceni tebe i tvoju slobodu. Samim tim, želi da budeš do njegovog sveta i zaljubljen je u tebe.

Veruje ti: Ukoliko si se uverila da ti on veruje, to je apsolutno odlično. Poverenje je veoma bitna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako verujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego “zagrejani” za vezu. Naravno, to je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u tebe, ali i ti u njega.

Kaže ti da te voli: Većina muškaraca neće reći ženi da je voli ako to zaista ne misli. Ako ti kaže da te voli i da s tobom želi provesti što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je “prešao” u novu dimenziju osećanja prema tebi i ti si mu veoma, veoma važna. Ako je rekao da te voli, zaista je to i mislio.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.