Sa 55 godina izgleda božanstveno: Ključ za ljepotu Monike Beluči stane u 4 stavke

Monika Beluči je jedna od najljepših glumica današnjice, čija ljepota i sa 55 parira mladim curama.


Italijanska glumica i model Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu! Danas, sa svojih punih 50 godina izgleda bolje od većine dvostruko mlađih žena. Čuvena glumica je jedna od retkih iz svetu glamura koja se nije podvrgla plastičnim operacijama i nožu.

MALO ŠMINKE: Jedna od tajni izgleda ove glumice je u tome što se drži pravila “manje je više” kada je reč o šminki. Ona svoju prirodnu lepotu ističe, umesto da je sakriva, što mnoge poznate žene upravo rade stavljajući tonu šminke na sebe.Kako otkriva, bira samo pastelne i neutralne tonove šminke koju nanosi na lice. Oči najčešće šminka u braon nijansama, dok usne ponekad ističe crvenim karminom, i to uglavnom na glamuroznim događajima. BEZ OPERACIJA: Monika je jedna od retkih glumica koje nisu popustile pred trendom zatezanja lica hirurškim putem.

I u 50. godini ne izgleda kao da joj to uopšte i treba. Ona naglašava da je tajna u tome da prihvatite da vam se koža menja, da budete srećni zbog toga. I to je sve. PRIRODNI PREPARATI: Belučijeva je prepoznatljiva i po svojoj negovanoj, dugoj kosi, a kaže da je pere dva puta nedeljno, nikako više od toga.Smatra da hemikalije u šamponima uništavaju kosu, pa ih zato razblažuje vodom pre nego što nanese preparat. Osim toga, voli da suši kosu prirodno, ne fenom, kako bi izbegla oštećenje dlake. REDOVAN SPORT: Lepa glumica poznata je i po tome što nikada nije bila mršavica, ali je uvek imala vitku liniju.

Kaže da uživa u jelu, jede sve, ali kontroliše veličinu porcija koje uzima. Smatra da je unos vode od ključne važnosti za vitkost, ali i za zdravlje. S obzirom na to da jede sve, nije ni na kakvim dijetama, Monika se trudi da balans održi redovnim treninzima. Najviše voli da pliva, i to radi najmanje četiri puta nedeljno po 45 minuta, a često ide i na jogu i meditira.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.