Prema psihološkim istraživanjima: Rečenice koje većina muškaraca obožava čuti

Dokazano je da muškarci vole odlučne žene, pune samopouzdanja, koje znaju šta žele i otvoreno traže.


Više u igri nije samo fizički izgled, već tražite onu „dublju konekciju“. Ne brinite, jer imamo rešenje za vas. Pripremili smo nekoliko rečenica koje svaka zrela, ostvarena Zverka želi da čuje od inteligentne, samouverene i seksi Lepotice kao što ste vi, kojima ćete mu pomutiti um dok trepnete. 

SVIĐAŠ MI SE: Dati muškarcu koji vas interesuje do znanja da ste zauzeti, pokazuje da ste ostvareni i da ne sedite po ceo dan kući čekajući njegov poziv, već da vodite ispunjen život. Nemojte se pretvarati da imate planove, samo da biste delovali interesantnije, već ih zaista imajte.Većinu muškaraca privlače žene koje su nezavisne, jer vode ispunjene živote i ne traže muškarca samo kako bi on popunio neku prazninu. S druge strane, žena koja odlaže ili menja svoje planove zbog muškarca odaje utisak da je uvek na raspolaganju, a to nikako nije privlačno.

Muškarci vole ženu oko koje se moraju malo više potruditi kako bi zaslužili mesto u njenom rokovniku. DOZVOLI MENI DA PLATIM: Ne postoje pravila kada je u pitanju plaćanje računa u restoranu, te čak i u moderno doba uglavnom se očekuje se od muškarca da pokrije troškove.Naravno, to je džentlmenski potez, i trebate mu ponekada i to dozvoliti, pogotovo kada vam se udvara. PRIVLAČIŠ ME: Još jedna oblast u kojoj je važno imati dobru komunikaciju je spavaća soba. Možda se osećate fenomenalno pored njega u krevetu, ali da li on zna da vas zadovoljava?

Stoga, nemojte biti škrti kada su u pitanju komplimenti na račun vaše hemije, strasti i njegovih seksualnih veština.Budite iskreni po pitanju onoga što vam se dopada, pohvalite ga, i dajte mu do znanja da vas pali i privlači. Nahranićete mu samopouzdanje, i ujedno mu pomutiti razum, te probuditi još veći apetit za vama.

OTVORENA SAM ZA NOVA ISKUSTVA: Spremni ste da isprobate nove stvari sa njim i dajte mu to do znanja. Muškarci obožavaju žene koje će se barem jednom upustiti u nešto novo, ili probati sa njima nešto u čemu oni uživaju, bez da se odmah ograde i odbijaju stvari koje im ne zvuče primamljivo.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.