Velike mudrosti John Lenona: "Svoj život broji osmjesima, a ne suzama"

Velika muzička legenda možda više nije među nama ali njegove riječi i dalje se pamte i prenose.


John Winston Lennon, poznatiji kao John Lennon , bio je jedan od najčešćih glazbenika u povijesti i bio je dio jednog od najuspješnijih bendova: "The Beatles". Rođen je 9. listopada 1940. u britanskom gradu Liverpoolu. Umro je 1980. godine, u dobi od 40 godina.

Život je ono što ti se događa dok radiš druge planove. Stvarnost uvelike ovisi o mašti. Vrijeme koje si uživao trošeći, nije potrošeno vrijeme. Zamisli kad bi svi ljudi živjeli u miru. Možda jesam sanjar, ali nisam jedini. Što više vidim, to manje znam.Uvijek trebamo pustiti nadu da živi, jer ćemo bez nje potonuti. San kojeg sanjaš sam je samo san. San koji sanjaš s nekim je stvarnost. Iskrenost ti možda neće donijeti puno prijatelja, ali će ti donijeti one prave. Lako je živjeti zatvorenih očiju. Nerazumijevanje je sve što vidimo.

Svoju starost broji prijateljima, ne godinama. Svoj život broji osmjesima, ne suzama. Religija je jedini način da dozna desetinu neznanju, postoji samo jedan Bog, a to nije obogaćeno poput šarlatanskih svećenika.Nije važno da se sakrijete iza osmijeha i nosite slatku odjeću, ako se nešto što ne možeš sakriti jest kako ste truli. Živimo u svijetu u kojem se sakrimo da bismo ljubili, a nasilje se prakticira u širokom dnevnom svjetlu

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.