Kako je poznati glumac izgubio ljubav svog života: "Svaku noć zaspem u suzama"

Čovjek ne zna šta ima u životu dok bez toga ne ostane. Zato ne zaboravite cijeniti osnovne stvari.


Britanski glumac i nekadašnji fudbaler Vini Džones prije tri mjeseca ostao je bez supruge Tanje, koja je u 54. godini izgubila bitku sa melanomom. Kako prenosi “Dejli Miror”, glumac je sada prvi put progovorio o njihovim posljednjim zajedničkim trenucima.

On je u intervjuu priznao da se svake večeri uspavljuje uz plač, kao i da joj je posljednjih mjeseci neprestano govorio da je voli i da će je zauvijek voljeti. Njegova velika ispovijest započeta je rečenicom da se jednog dana probudio u njihovom holivudskom domu i čuo kašalj.Pročitao sam puno knjiga o tome, nisam želio, ali sam jednostavno morao, bilo je jače od mene. Probudio sam se i čuo kašalj. Odmah sam pozvao pomoć. Borila se da dođe do daha skoro 25 minuta – ispričao je glumac kroz suze. Tanjini roditelji, brat i kćerka iz prvog braka pridružili su se glumcu dok joj je medicinska sestra ubrizgavala morfijum.

Neprestano sam joj govorio “Volim te, volim te” , a onda je bilo sve tiše i tiše. U jednom trenutku više nije disala. Pitao sam sestru “Otišla je!?” i to je bilo to – dodao je glumac. Par se vjenčao 1994. godine, a svoje zavjete obnovili su 2007. godine.Nekadašnji fudbaler koji je kasnije izgradio karijeru glumca, nebrojeno puta je učestvovao u incidentima i tučama na terenu i u barovima, ali je prema supruzi Tanji uvijek bio blag. U intervjuu je takođe dodao da ne zna kako će dalje živjeti bez supruge, a nedavno je kupio sebi grobno mjesto odmah pored nje.

Od kada ga je napustila, glumac priznaje da u džepu neprestano nosi poruku koju mu je ona napisala jednog proljećnog jutra. – Za mog voljenog Vila, svaki dan mi se dogodilo nešto divno, a to je jer sam sa tobom. Volim te i zauvijek ću te voljeti, tvoja Tanja – piše na poruci. Tanja je kroz život imala brojne zdravstvene probleme, u 21. godini imala je transplantaciju srca, a bolovala je i od raka grlića materice.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.