Princ Hari o gubitku majke: "Progoni me poslednji razgovor, rekao sam grozne stvari"

Princ William i Princ Harry nisu voljeli mnogo pričati o gubitku svoje majke jer ih je to jako pogađalo.



Braća su potpuno otvorila dušu u najemotivnijem i najiskrenijem intervjuu o njihovoj nikad prežaljenoj majci. Govorili su o njoj upravo iz perspektive dječaka koji su prerano ostali bez svoje voljene majke, s kojom su dijelili najljepše uspomene iz djetinjstva.

A pred kamerama su pokazali i nikad viđene fotografije iz njihovog djetinjstva. Jedno od najvećih otkrića je njihovo priznanje kako ih progone posljednji telefonski pozivi koje su s njom vodili, ne znajući da je to zapravo posljednji put da će čuti njezin glas.



Zvala ih je iz Pariza, nekoliko sati prije kobne nesreće u kojoj je poginula. -“Još uvijek me progoni taj telefonski razgovor. To je nešto s čime ću se morati nositi do svoje smrti. Rekao sam joj grozne stvari, kako bi razgovor što prije završio, da bi se mogao ići igrati sa svojim rođacima.”, rekao je princ Harry, koji je tad imao tek dvanaest godina.

William je kazao, da bez obzira na to što njegove majke više nema, on stalno osjeća njenu prisutnost, a posebno ju je osjećao na dan vjenčanja s vojvotkinjom Kate. Harry je dodao i kako “stalno osjeća njezine zagrljaje”, koji mu strašno nedostaju.



Diana, koju je obožavao cijeli svijet, posebno zbog njezine posvećenosti humanitarnom radu, bila bi danas ponosna na svoje dječake, koji su nastavili njezinim koracima. Iako je imao samo petnaest godina kad je Diana poginula, William pomno čuva sva sjećanja na majku.

Prenosin ih redovito svojoj djeci, četverogodišnjem Georgeu Alexanderu Louisu i dvogodišnjoj Charlotte Elizabeth Diani, priča o njihovoj pokojnoj baki, za koju je siguran da bi “ih voljela najviše na svijetu”.

Prinčevi su kazali da ih je njihova majka gušila ljubavlju, a njezin preuranjeni odlazak opisuju kao da im je “tornado poharao kuću”. Princeza Diana umrla je 31. kolovoza 1997. godine, a cijela se Britanija priprema na obilježavanje te dvadesete godišnjice, piše portal “100posto.hr”.

Pokreće Blogger.