Teško im je odoljeti - Astrolozi izglasali najprivlačniji znak Zodijaka

Oni jesu pomalo čudni, ratoborni i na svoju ruku, ali možda baš zbog toga zrače posebnom energijom.


Njegova privlačna snaga je toliko snažna da svi okreću glavu za njim. To ćemo sada objasniti. Evo šta čini Škorpiju neodoljivom Osobe rođene u razdoblju između 24. oktobra i 22. novembra rođene su u znaku Škorpije. Tim znakom vlada Pluton i to je vodeni znak.

Škorpije su tajanstveni, snažni i ambiciozni. Osim toga imaju i analitički način razmišljanja te su vrlo samopouzdani. Mnoge Škorpije takođe mogu biti osvetoljubive, uvredljive, ljubomorne, previše kritične i posesivne. Evo zašto su Škorpije toliko seksi i neodoljive.



Jednostavno je tako: Škorpije deluju totalno seksi i magično privlače druge. To je prvenstveno zbog njihove snažne ličnosti, snage i dominacije kojima isijavaju. Ovaj horoskopski znak nije nimalo površan i nema tolerancije za gluposti. Poseduje neku dubinu – koja drugima deluje misteriozno i napeto.

Škorpija odmah pročita svog sagovornika – takođe i kod flertovanja. Pri tome voli da kombinuje peckave primedbe i izražajne poglede. Nije ni čudo da je svaki susret s njim neverovatno intenzivan – kao da sretnete srodnu dušu. Sve to, plus snažno erotsko zračenje, čine ovaj znak neodoljivim. Koji horoskopski znak odgovara Škorpiji?



Škorpija treba partnera koji mu je dorastao. Odgovaraju mu Rak, Devica, Jarac, Ribe te u retkim slučajevima i Škorpija. Ako Škorpija naleti na jedan od tih znakova, lete iskre te se često stvori erotsko-eksplozivna atmosfera. Druga osoba vrlo često tada izgubi glavu. Pazite samo da ne spalite prste! Kome Škorpija ne odgovara?

Škorpijama ne odgovaraju toliko dobro Lavovi, Strelci ili Vodolije. Veza sa Blizancima takođe vrlo retko uspe. Ali, oprez: naravno da i ovde ima izuzetaka! Za srećnu vezu je važna međusobna komunikacija i spremnost na kompromise. Tada je često svejedno ko je rođen u kom horoskopskom znaku…

Pokreće Blogger.