Činjenice koje možda niste znali o Bikovima - Često se prisjećaju bivših ljubavi

Bikovi važe za lojalne partnere, ali isto tako i dobre prijatelje. Ali neke stvari možda ne znate.


Bik je odlučan, temeljan i uporan. Kao i ostali zemljani znakovi, racionalan je, oprezan i analitičan, ali nije kao Devica sitničav, niti opsednut karijerom kao Jarac. Želi da uspe, ali nije mu cilj samo da radi i bude uspešan – želi da uživa u životu, izgraditi dom, porodicu, ostaviti nešto iza sebe.

Osećanja dobro kontroliše, apsolutno je predan zadacima koje sebi zadaje, a sticanje i posedovanje najviše ga ispunjava. Ima jasne ciljeve koji želi da dostigne, ali ne i snove, jer nije tip sanjalice i idealista koji teži nečemu što se u njegovom vremenu ne može ostvariti.



Vrlo je strpljiv, tvrdoglav i istrajan, a od svojih ciljeva retko odustaje, osim kad je razočaran. Može danonoćno da radi bez predaha, ali isto tako poznaje i razdoblja lenjosti, nepokretnosti i malodušnosti. Sve sa vremena na vrijeme.

To je melanholik koji voli da se prepušta uspomenama i ljubavnim maštanjima, zaboravljajući pritom na važne stvari koje mora da obavi. Ali, ima dovoljno odlučnosti i snage da se na vreme trgne. Većinom je dobroćudan, ali ne i naivan.



Prepoznaje one koje žele da ga iskoriste, a prema njima zna da bude i izuzetno strog i grub. U društvu ne važi za veliku pričalicu, nije ni posebno zabavan ni duhovit, ali voli takve osobe. Ne spada u rasipnike, ali kad se radi o ličnim zadovoljstvima, široke je ruke.

Pokreće Blogger.