Idealne kombinacije: Različiti znakovi Zodijaka koji bi se mogli sjajno slagati

Čuli ste za izreku "suprotnosti se privlače" tako je i sa nekim horoskopskim znakovima u ljubavi.


Ovan i Vaga: Ovnovi su samotnjaci, a Vage najviše uživaju u društvu, pa se savršeno upotpunjuju po tom pitanju. Vage uključuju Ovnove u društvo, a Ovnovi uče Vage kako da se posvete sebi. Takođe, Ovnovi su impulsivni, a Vage izbegavaju konflikt po svaku cenu, pa ih mogu naučiti i kako da se smire.

Bik i Škorpija: Iako su oba znaka fokusirana na novac, Bikovi su mnogo oprezniji s njim, dok Škorpije uživaju u trošenju. Stoga Bik može Škorpiju naučiti umerenošću i samokontroli, dok će Škorpija pomoći Biku da malo otpusti kočnice i uživa u životu.Blizanac i Strelac: Ovim suprotnim znakovima zajednička karakteristika je radoznalost, ali dok se Blizanci fokusiraju na detalje, Strelci gledaju širu sliku. Zato su zajedno nezaustavljivi. A iako su Bred i Anđelina raskinuli (ona je Blizanac, a on Strelac), njihova veza, koja je osim njih dvoje, zabavljala i sve druge, savršen je primer toga kako zajedno funkcionišu ova dva znaka. 

Rak i Jarac: Vredni Rakovi i brižni Jarčevi najbolje utelovljuju jin-jang vibraciju. Jarčevi su logični i snalažljivi, a Rakovi intuitivni, zbog čega oboje uspevaju da ostvare savršen balans između karijere i porodice, pa je njihova veza harmonična.Sjajan primjer takve veze su Kejt Midlton koja je Jarac i princ Vilijam koji je rođen u znaku Raka. Lav i Vodolija: Iako su oba znaka poznati "party manijaci", Lavovima je stalo i do njihovog društvenog statusa, dok je Vodolijama jedino važna zabava. Jedno drugom su potrebni kako bi međusobno proširili vidike, a u njihovoj vezi su zabava i dobar provod zagarantovani. 

Devica i Ribe: Device su obično izrazito racionalne i stoje čvrsto na zemlji, dok Ribe krasi duhovnost i znatiželja za mističnim i neshvaćenim. Iako oboje imaju iste ciljeve, a to je učiniti svet boljim mestom, jedno drugom pomažu otkriti drugačije poglede na život, od čega oboje imaju koristi, a to ih i dublje povezuje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.