Šta čini posebnom ženu rođenu u znaku Djevice - Hrabri heroj, velikog srca

Žene Djevice su vrijedne dame koje imaju velike ambicije ali skromno raspolažu sa svim što imaju.


Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena životna misija je da bude heroj i da obori druge ljude sa nogu znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Orjentisana na detalje ovo je "žena dinamit" koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati.Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može izgledati hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, meri svaki detalj pre nego se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom - ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog sa kime će se savršeno slagati.Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje "začine" poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi. Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne.

Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se traži jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari. Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji bi trebalo to da urade na diskretan način, jer Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tihe izlive zahvalnosti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.