Neke odjevne komade ne biste trebali poklanjati - Vjeruje se da ne donose sreću

Svako je bar jednom posudio od nekoga odjeću ili je poklonio, međutim koliko je to pametno?


Uspomene te kvalitetne i bezvremenske stvari poput bakinog broša ili kožne jakne nikako ne biste smjeli odbaciti. Za garderobu se vjeruje da upija energiju čovjeka i zato je ne treba poklanjati drugima i isto tako primati odjeću od drugih ljudi.

S vremena na vrijeme dođe trenutak u kojem je naš ormar potrebno presložiti iz temelja i riješiti se suvišnih komada koji su nam premali ili ih nijednom nismo obukli, pa vjerojatno nikad i nećemo. Mnoge se žene vole zavaravati da će smršavjeti i ponovno stati u haljinu s mature, iako vrlo dobro znaju da se to neće dogoditi.



Stoga valja napraviti mjesta za nove trendi krpice kojima ćete popuniti ormar. Komadi uz koje ste emocionalno vezani: Broš koji ste dobili na poklon od bake, stara hudica u kojoj ste se prvi put poljubili, bejzbolska kapa koju vam je poklonio najbolji prijatelj spadaju među komade uz koje ste emocionalno vezani i vrlo vjerojatno biste osjećali grižnju savjesti da ih se riješite.

Neki se odjevni komadi nikada ne bi smjeli baciti, bez obzira na to koliko su stari. Pronađite za njih posebno mjesto u ormaru i čuvajte ih kao uspomenu na dragocjene trenutke, mnogi ljudi vjeruju da poklanjanje takvih stvari donosi nesreću. 4. Najdraži i najudobniji par traperica: Svaka žena u ormaru ima omiljeni par koji uvijek rado nosi, i to godinama.



Rijetko se dogodi da pronađemo traperice koje kao da su krojene za nas, no kada ih pronađemo, većina ih se nikad više neće odreći. Omiljeni par traperica definitivno nije na listi za bacanje, pa čak i ako su već izlizane, još uvijek su dobre za odlazak do dućana ili šetnju s psom.

Pokreće Blogger.