Muškarac koji želi da vas mjenja možda nije pravi - Ostanite svoje u par stvari

Bez obzira koliko volite muškarca i koliko jako želite da ostane uz vas ne bi ste trebale dozvoliti da vas mijenja ako se vi sami sebi dopadate. U nekim stvarima bi ipak trebale ostati doslijedne sebi.


Cijenite sebe: Svima je poznato da kako biste postali dobar partner, morate prije svega cijeniti i voljeti sebe. Ne bojte se napraviti popis stvari koje želite učiniti bez partnera kako biste ispunili svoje želje i sjetite se da su zajedničke nade i snovi jednako važni kao i vaše.

Ako ste sretni i postižete svoje ciljeve - tada ćete i vašu odlučnost, energiju, inspiraciju i pozitivno raspoloženje prenijeti i na partnera. Ostanite vjerni sebi: Kompromisi su neizbježan dio u vezama, ali ne morate nužno praviti kompromise oko stvari u koje ne vjerujete ili oko nečega s čime se nikako ne slažete.Oko manje važnih stvari možete se raspravljati, ali nemojte se predavati ako vam je do jako stalo da npr. nešto zadržite onakvim kakvim je. Uvijek se morate boriti s partnerom oko nečega do čega vam je jako bitno, tu nema mjesta kompromisima.

Izrazite svoje neslaganje: Mnogi se u vezama ustručavaju reci 'ne', ali to je riječ koju možete i trebate koristiti. Ako se ne slažete s gledištem vašeg partnera ili partnerice, pokušajte ih uvjeriti da je vaše mišljenje ispravno. Različito poimanje stvari može potaknuti plodnu raspravu. Morate prihvatiti kako vas dvoje svijet gledate drugačije kad su u pitanju teme, ljudi ili događaji.Trebali biste poštivati​ mišljenje jedni drugih te dopustiti da ga se čuje. Ako dopustite mrvicu nezadovoljstva, to može vremenom postati nešto što će ozbiljno zaprijetiti stabilnosti vaše veze. Ako mislite da nećete svom partneru ili partnericu otvoreno nešto objasniti i reći licem u lice, zapišite i zamolite da to pročitaju.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.