Monika Beluči: "Lijena sam da vježbam i jedem zdravo ali vješto sakrivam nedostatke"

Monika Beluči je proglašena za najljepšu ženu svijeta. S obzirom na njene godine ona i dalje izgleda besprijekorno iako je, kako i sama tvrdi, suviše lijena da se pridržava pravila


Monica Bellucci vjeruje u kontrolu veličine porcije. To joj omogućuje konzumiranje svega za čim žudi bez opasnosti od nakupljanja viška. Ne čudi ovakav stav 53-godišnje talijanske filmske glumice jer uz tisuće vrsta ukusnih tjestenina.

 U prehrani ne čini previše ustupaka, ali zanosna glumica pije jako puno vode kojom otklanja nečistoće u organizmu i potiče probavu. Izgladnjivanje za nju nije opcija. Slatko zadovoljstvo u kojem uživa je čokolada. Svoje tijelo oblikuje plivanjem i jogom.



Jednom prilikom je otkrila kako za plivanje odvaja vrijeme čak četiri puta u tjednu po 45 minuta. Joga je za nju vrijeme u kojem istovremeno čini dobro za svoje tijelo, ali i um. Iako sportaši i nutricionisti preporučaju jutarnju tjelovježbu, ova izazovna Talijanka kaže kako je prelijena da bi ujutro otišla u teretanu.

S obzirom na količinu dnevnih obaveza, jutarnju tjelovježbu bi morala odraditi ranom zorom, a za to nema previše volje. Postoje i nesavršenosti na njezinom tijelu, ali modni stručnjaci kažu kako Monica ima rješenje i za to. Kako bi ih što manje isticala pomno odabire što obući.



Monicu Bellucci često vidimo u dugim crnim haljinama koje prekrivaju sve nedostatke. Ljepota mora doći iznutra. Ako se ne osjećate dobro, nije moguće da izgledate dobro. To vrijedi i za mlade djevojke i za žene koje su već doživjele brojna iskustva u životu.  Svojim obožavateljicama savjetovala je i da pokušaju u potpunosti zavoljeti svoje tijelo. Ja nisam opsjednuta kilogramima.

Žena sam i imam obline. Ako ste prirodna mršavica, to je predivno, ali ako ste žena s više oblina, mislim da ne morate pokušavati promijeniti to. Priznaje kako je nakon rođenja dvije kćeri ipak uložila malo više truda u tjelovježbu. Liniju je održavala jogom, no ističe kako opsjednutost fit izgledom nikada nije bila dio njenog života.

Pokreće Blogger.